30 May 2011

# Aktiviti comel

Family day @ Swiss garden

Ok korang ako skang bizi lately sebab tengah bersiap untuk trip famili day ke cherating hokkeyy..dan perbelanjaan di tanggung penuh oleh company ako lah..

so ako update dulu tuk scene yang pertama ok.bertolak  dari kl dalam kul 11 pg.tapi korang tau x tertiba tenggeleng kuning ako wat hal la plak..adoiiyaii masa tu ako ngn acik mula la kan nak cuak bagai ,mana taknya jauh lagi tuh nak arrive Kuantan.so dengan rasa toya dan buat2 muka xcemas kitaorg call lah org toll line service so diorang anta org bijak pandai check..Alhamdllah keta xda masalah cuma sedikit mereng di meter cam tuan die gak la ni..

so sampai2 ako terus checkin lerw.


Ok ni no bilik ako menginap ok..so nextime sape2 yang akan duduk/guna bilik ini..ako ucapakan slamat datang...



dah masuk bilik kemas2 la apa yang patut..satu bilik tuk 3 org so yang reramai ni stendet lah pompuan masuk tuk buka intro info gosip semasa


Pose maut dulu sebelum mnjalankan aktiviti lain

sila maafkan andai muka ako ala2 xcuci sebab baru sampai okehh...


Wif geneviene berposing sakan ok..
so kami kepenatan tiba masa tuk makan malam so kitaorang bersiap ke tempat untuk nikmati dinner, giler mmg best sangat2 makanan terlalu banyak pilihan sampai naik kembong perut ako.mau xkembong 6 pinggan langsai ako sebat..

antara hidangan dinner yang ako sentap malam tuh








hah ini lah yang ako lantak..sedapp seyhh giler layan makan nih sume boleh bikin ako segemok mungkin caya lah nyah...lepas nih workout tuk diet balik hokeyy

lepas makan kita posing ok..

ako yang sangat2 kekeyangan ok.



2 comments:

  1. wah...bestnye tgk meals chomel tue...
    udang besar2, eskrem meriah..wah..meleleh air liu sudah...



    btw, dress yg gambar last skali tue...cantek....plus orgnye skali ok.

    ReplyDelete
  2. cik atlethea- miahahah..sangat2 best sampai kembong perut okeh makan penuh tank

    Thx heheheh...kamo pun santek jugak

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews