5 May 2011

Cari costume

di tugaskan untuk memollow kak eliza ke salah satu butik Costume di Ampang Hilir untuk try test and error setiapcostumE yang ada kat sana..siyess klakar enjoy dan macam2 lagik sebabnya kitaorg pantang jumpa benda pelik dan menarik perhatian mata.hahaha nice..


Nak nak join opismate skali kan..sakan menerai baju mana yang muat xleh blah skali rambut palsu pun kami sentap asal muat n nampak weird hahahaha....gambar atas nan bawah nih dak faten...comel betol die nih kecik sgt2 saiz die rendah kurung rendang sajok..tapi orgnya sangat2 lah giler2 dan sgt2 lah periang hahahah i l like to get close wif her sbb die sgt simple dan kepala weng2 just like me..hahahah
hahahah ko tenok apa yang ako dah menerai ni kan asal boleh jer sarung jerw jnji muat hahahah rambut palsu nih suai x?bubu cakap  cam mat lampir hahahah....berkali kali ako nengok benda nih gambar nih mesti tergelak sorang..cm haram J je kan rupa time nih hahahaah...Lantak lah nokk mak suka hahaha



Nih salah sorang opis mate ako nama die azlan..suara die mmg lotup..boleh bikin album..siap leh buat basking lagi...sempoi nok guna gitar kapor layan live band kat opis .

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!