11 April 2011

# info semasa

Reaksi Lelaki Bila Putus Cinta


Gambar adalah hiasan semata


Sedih

Boleh kate, rata2 akan rase sedih dan kecewa. Standard lah tu.....


Gembira
Tak ke pelik?? Huhu ni mungkin sebab hubungannya dengan wanita itu memang sangat2 tak bahagie ataupun memang dah ade calon lain?? 


Sakit Hati
Ade yang tak boleh terime dan rase sangat2 sakit hati bile pasangannya yang minte break up T___T


Patah Hati
Yang ni leh kate sedih tapi lagi dalam dan sangat2 pilu...... korang dapat rase tak? Seolah-olah dunianya telah berakhir kerana ditinggalkan kekasih yang amat disayangi. Macam nak nangis aku taip ni ehhh huhu.....


Marah
Bercampur dengan sakit hati tapi lagi advance mungkin sebab die ni jenis baran kotttt


Lega 
Terlepas beban..... ringan sikit bahu depa ni =P


Tergamam
Respon awal. Rase tak percaye bile pasangannya menyatakan lafaz putus cinta. Lepas tu akan menjadi mane2 kategori di atas.....

4 comments:

  1. hoho~ kagum~ heheh xnak r putus cinta :(

    ReplyDelete
  2. alinac-hahah knpa takut alami perkara2 di atas ek..ekekek

    ReplyDelete
  3. Mintak di jauhkan.sedih sangat nanti rasanye..isk isk

    comel, ML wat giveaway..jemput join ye..

    http://www.miszlullaby.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

    ReplyDelete
  4. ML-wendunya kat ML bizi ker?? ok2 comel akan join

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews