18 April 2011

# Aktiviti comel

Pencarian Pasangan Ideal VOLUME 1/2011



Ok kali ni ako nak pomot contest ni bagi pihak kawan kepada kawan ku sendiri lah.so sapa yang berminat jom lah join..jangan risau contest ni free jerw xda bayaran tapi hadiah adalah sangat lumayan dan berbaloi2 sangat2.

Tapi sebelum tu sila lah tekan butang "LIKE" kat link gambar comel nih..heheh..x LIKE pun kena gak klik.. tenkiu..uoll..muah muah muah. SILA LAH KLIK LINK "LIKE" NI


MASA : 16 April at 10:00 - 15 August at 00:30

LOKASI    : Page:Sweet & Sour Photo Design Tapai Caterer

CREATED BY :  Keylee Daud



"Cutenya girlfriend you,hensemnya boyfriend you,tak percaya?betul girlfriend you cute,betul boyfirend you hensem".

Tak percaya?,mengapa tidak buktikan?
Buktikan pasangan anda cuet dan hensem.
Dan berpeluang cerah memenangi hadiah 'Misteri'.
Tidak rugi mencuba,betul kan?.
Jom sertai kami dalam program "Pencarian Pasangan Ideal VOLUME 1/2011"

Bagaimana?..Mudah sahaja.

Sila muat naik/upload gambar anda/kekasih/pasangan anda ke page Sweet & Sour Photo Design di:

http://www.facebook.com/pages/sweetsour-photo-design/100309843389643

dan klik 'Like''

dan muat naik/upload gambar anda dan pasangan berserta nama nickname/penuh di bawah "Pencarian Pasangan Ideal Volume 1/2011"

kumpulkan "Like" terbanyak di gambar anda dan pasangan anda.

Dan kita lihat benar atau tidak anda adalah yang Terbaik.

Tiada yuran penyertaanEnhanced by Smiley Centralercuma
Gambar/saiz:Bebas/lagi besar dan clear lagi elok
Tarikh tutup:Masih panjang
Hadiah: Misteri menanti anda.

Caranya:

1.sila ke link/page sweet&sour photo design klik 'like' dan upload gambar anda bersama di atas nama "Pencarian Pasangan Ideal" sertakan nama/nickname anda/pasangan
2.Kumpulkan 'Like' sebanyak banyak mungkin di gambar anda.
3.Tunggu pengumunan pemenang.
4.Selamat berjuang .^_*

Tunggu dulu...Itu belum cukup mengembirakan anda?,Ya kami tahu.

Dan ia juga melayakan anda dan pasangan memenangi hadiah 'misteri' kedua.

Bagaimana?.

Caranya:sila ke page Tapai Caterer:

http://www.facebook.com/pages/tapai-caterer/204863956198113

dan klik 'Like'

dan kami akan merekodkan nama anda dan pasangan yang telah menyertai "Pencarian Pasangan Ideal Volume 1/2011 di page Sweet Sour Photo Design.

Hadiah dari Tapai Caterer:

Anda akan di hidang dengan sajian Terbaik hanya untuk anda dan pasangan umpama Raja dan Pemaisuri dengan bersuasanakan penuh romantik/mengikut tema pilihan anda.

Hanyan dengan program 'Pencarian Pasangan Ideal' dari kami anda mendapat DUA hadiah dalam SATU penyertaan sahaja.

Cepat cepat muat naik gambar anda dan pasangan sekarang.
Kami menanti dengan penuh keyakinan,anda dan pasangan pasti yang Terbaik.

**Tiada caj tersembunyi,penyertaan adalah sepenuhnya PERCUMA.

6 comments:

  1. mcm best je contest ni.. tp syg la.. opis block Fb :D

    kalau x. skunk jugak noma join.. hihi...

    mlm nnt la kalau rajin :D

    ReplyDelete
  2. ok noma malam nanti pun sempat lagi boleh jerw

    ReplyDelete
  3. owh..mau upload jugak gambar saye dengan..... eh? eh?....
    alo......x de encikcute macam cik comel lor....
    ces... cancel nak upload!

    ReplyDelete
  4. hahahah-cik alethee cmtu pakai lah topeng ekekekeek

    ReplyDelete
  5. mcm beshh tp an ta de pic y comel la . . hihiii

    ReplyDelete
  6. khairul atikah-ekekek xpe xcomel pun xpe jnji romantik ok..nama pun sweet and sour

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews