15 April 2011

Interview

salam..aceh ceh cara bukan main sopan ngn muqadimmah kan

Takda yang nak di ceritakan hebat tentang entry kali ini cuma sedikit updated since my last pose xda entry baru,so saje nak updated apa yang ako buat untuk ini hari.

Ini hari adalah hari yang sangat bermakna dalam hari hari ako lah ek sbb nya..hari ini ako akan menghadiri temuduga untuk panggilan kali kedua.yang pertama slamat ako jalani isnin sebelum tuh.Masa abis jerw sesi interview hari pertama tu ako telah di ingatkan andai ako adalah candidate yang die cari,makanya bakal lah ako dapat panggilan kedua untuk interview nih.So alhamdullillah Allah mendengar doa dan permintaan ako,syukur

So hari ini adalah kali kedua panggilan interview tu..nak tgk apa yang ako pakai..heheh(maklum lah dah lama xmelawa ala2 koprat ni kan..apa lagi..mak melaram lah habis2an..(mau gak nanti pakai cun2 masa interview pun kena comfident lah


p/s : harap2 ako berjaya lah untuk kali ini dan bubu bagi ako teruskan ngn tawaran keje ini..insyallah ...amin

4 comments:

kupu-kupu_cinta said...

salam kak comel..

noma doakan kakak comel berjaya...


http://missnoma.blogspot.com/2011/04/bengkel-hias-dandan-cantik-saka.html

cik aletheea : said...

cograts..congrats..congrats...
ader rezki confirm dapat..
(^_^)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

kupu2- thx yang u r so sweet

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik alet-hehe insyallah moga2

Cuba Klik tengok apa jadi!