3 April 2011

# gadget Comel

Gadget aka Bb Nikon D3100 Comel

Salam...uolll...heheh sedang mengalamai detik yang happy sesangat bila kala,dalam minggu nih ako melalui detik yang sangat2 menceriakan dalam hidup ako..



Dalam minggu nih macam macam yang ako dapat..antaranya dapat tengok babycat ako dah bukak mata..heheh somel betol,,kalau xcaya nanti ako akan post kan entry pasal baby cat aku nt heheheh...

Dan kali ini ako nak update tentang 2nd babygals ako aka gadget ako yang ke 2 iaitu DSLR Nikon 3100 yang terbaru ako baru miliki..heheheh
Memang xsangka sebulan ako menunggu untuk stock nih.akhirnya ia sampai juga..

Tertiba petang sabtu iaitu semalam bubu call ako,....tut..tut..tut..



Bubu : Sayang.....buat apa

Bibin : Duk lepak sambil layan tenet jerw...da iphone maa...hehehe

Bubu : yang u punya kamera dah ada yang,i dapat panggilan tadi stock dah sampai ..heheh suka la tu..

Bibin : Yer ker???..bagus lah

Bubu : Nak tak?? cepat bersiap kita g rembat itu,barang petang ni jugak..

Bibin : Waawee...ok..heheheh


Petang tu ako beria lah bersiap pegi maju junction,mana taknya dah banyak tempat ako survey siap bukak forum google merata tempat sume kaki kamera cakap Maju junction nih lah tempat menjadi tumpuan kaki gambar beli kamera,bukan stakat harga boleh runding malah service dorang pun bagus sangat2.

kalau ada yang berminat dan berhajat nak beli DRLR baik korang datang sini nama kedai nih BINTANG MAJU dalam bangunan MAJU JUNCTION tingkat GF berhadapan MAXIS CENTRE jerw.Hah jangan tak tau Bintang Maju juga memnag membenarkan kepada sesape yang memiliki kad kreadit EON.dengan kadar 0% interest.Lagi satu setiap barang yang di beli akan ada freegift itu yang penting kan..heheh

So Lepas nih sape sape berminat boleh lah datang sini tau.kalau tak tau jugak camne nak cari email jerw kat ako nanti ako ctau map nak ke sana ok.

Jom xnak karang panjang panjang so layan gambar gadget aka baby baru ako ini.






No comments:

Post a Comment

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews