27 April 2011

Badminton Frenli


 Acara berlansung di Dewan Al Haq di taman Tasik Tambahan Ampang,Ako bertugas sebagai juru gambar mewakili team badminton kami untuk perlawanan persahabatan diantara

AVANT TEAM vs WARISAN TANGKIS


Saingan kami sangat sengit kebanyakkan dari mereka adalah sangat power memang tercabar kewibawaan kejantanan team ako kan..tapi apa boleh buat kami kalah pada pihak lawan.Ada di antara kami yang kurang suka ngan tindakan opened yang secara tidak bijaknya..bagi ako lah..sebab ini kan frendli jerw bukan thomas atau England open.So tak yah lah import2..cisskek betul ini tidak adil,,yela kata nak frendli tetiba ko bawak tah mane player tah ..tapi bagi kitaorang terima seadaanya walau kami kalah tipis,sekurang kurangnya berpuas hati lah sebab masih boleh tampilkan pemain asal bukan import..mali ok..


Malam tu sangat2 mereka senang hati walau kalah,ako sendirik xtau kenapa..oramg lain kalau kalah mesti sedih,kecewa ke apa ke atau sebagainya lah..tapi lain lak ngn team ako nih sonok manjang ceria..senyum kambing ...ada gak yang meluahkan rasa xpuas main..macam nak repeat lah cam nak sewa court badminton itu malam lepaskan gian dan macam2 lah..tapi apakan daya..Oklah kami kalah dalam bermaruah ok..


Malam tu jugak bubu pun xberapa perform,mungkin penat bekerja kot,,yela balik2 keje trus rushing ke tempat kejadian..boleh di kata sume lah main ala ala keceper..kalah pun kalah tipis xdalah sampai under 10,over la kan..bagi ako ok lah janji lawan tetap mau lawan nextime kita catch up lagi the higher level kan..so yang penting team spirit..dan hubungan kekeluargaan antara kami.Walau malam tu ada di antara yang partnernya kurang beraksi dan kurang attackin' power nya..tapi mereka tetap berpuas hati dan mutu game yang di tunjukkan..dalam erti kata lain "GOOD GAME"kipidap


So selepas game kami lepak minum sambil bershoot gambar la...heheheh...zahsss..jom layan..





GO GO GO....AVANT...TEAM...CIKEN DOC CIKEN LITTLE





0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!