21 April 2011

23 Senarai Lelaki Bajet Malaya/bagus





  1. Kau yang cakap dirty dengan kawan-kawan & kuat-kuat konon nampak kool & sempoi padahal kau nampak bodoh
  2. Kalau text ngan laki, bahasa rilex & ok..tapi bile text ngan gadis, "macam manew niew..i segan lew nark kuar ngan u..hukhuk..^__^" macam shit doh konon menepati citerase gadis itu
  3. Rambut kau menjadi masalah disamping keutamaan..payah lah kalau berangin sikit kau pegi sliding door or cermin kereta cepat-cepat semata-mata nak repair rambut kau..kalau jalan tepi bende bercermin pun nak jeling tengok rambut..ape doh
  4. Kau dah famous ngan sikap sempoi..tapi kau agak-agak lah kalau nak kuar g tengok wayang pun pakai short..kemas sikit pakai jeans pun ok lah..asal? bulu kaki kau rebonding eh? aq tengok sendiri pun jijik
  5. Tak payah budget nak sempoi & kool sangat lah bile kau pakai beg,accessories pink konon kau ni jambu & metroseksual tapi kulit hitam berminyak..wekks
  6. Kau kutuk kawan lelaki sendiri yang muka berjerawat konon kulit kau bersih pakai Fair&Lovely..lelaki lagi awesome bile ada jerawat
  7. Bila kau lepak ngan gadis, kau steady..tapi bila member lalu depan selamba "i tak kenal dia"..kalau angkat pun muka macam nak tak nak je
  8. Sopan ngan girls hot..tapi kurang ajar ngan yang lain..tak kira lah lelaki sendiri or gadis yang gemok & tak cun..cam aram
  9. Menggelabah nak belanja gadis gebu kat fastfood..bila kawan sendiri mintak belanja Coke alasan kau macam shit
  10. Pakai barang branded..Adidas, COnverse, Top Man, Levis, Casio, Okley..lepastu kau nak gampang-gampang ngan member kau yang pakai sliper Sufian ngn baju pagoda
  11. Tak pun kau cerita banyak duit & barang berjenama dekat gadis gebu kasi gadis gebu tertarik ngan sifat metroseksual & up-to-date kau
  12. Kau pakai DSLR pakai duit ptptn tak pun duit mak abah tapi duit makan sesak sampai pinjam member..tapi bile member nak pinjam DSLR kau kedekut macam sial
  13. Usung DSLR kau kehulu kehilir konon kau ni foto-tangkap..bila tengok cara amik gamba pun cam suck..pegang DSLR pun tak style
  14. Panas terik, berpeluh kat tengah kotaraya ni, boleh pulak kau pakai sweater tebal,Okley, topi Monster, short pants & kasut Vans yang besar sampai orang tengok pun lemas
  15. Taip macam-macam kat facebook siap fuck suck sume keluar..tapi realiti lepak jugak ngan budak layan anime & tonton Fairy Tale, Naruto dekat lapy
  16. Nak lepak ngan gadis tapi barang dressup sume kau pinjam..daripada topi Monster, Okley, baju, kemeja, jeans & kasut sampai duit pun pinjam..alasan nye barang sendiri tak hensem ngn kau..buat apa kau beli dulu bodoh
  17. Kau cakap "bro..nak g mana bro? lepak lah kejap bro.." kuat-kuat padalah bila dalam rumah, kolej tak pernah pulak cakap macam tu
  18. Duit ptptn habis sebab belanja awek..tapi bila awek tanya kenapa duit habis, cakap member selalu pinjam..nak kasi diri tu nampak mulia di mata gadis
  19. Kau kerek ngan abang kerja kat Petronas or Caltex masa nak isi minyak bila dalam kereta kau ada gadis gebu tak pakai tudung konon kau hensem sampai abang tu respect kat kau
  20. Main blog, Facebook & Twitter bagai..tapi semua yang dalam blog & lain-lain gampang je lebih..kasi orang nampak kau awesome di alam maya..realiti, menangis bila gaduh ngan gadis
  21. Wah kalau ada pompuan cantik ala2 artis gitu ,mula lah ko poyo poyo cam best cam  hebat kira ko lah watak utama masa scene tu..sampai awe/tunang ko sebelah pun ko xbertegur sape selisih bahu buat tak kenal..haktuih..jijik seyh..cam harem...
  22. lagi lagi ko suka berlagak macho ala ala caring man gitu bila kala,time ko keluar ngan awek/tunang ko tertiba dalam scene tu ada ramai lak mamat yang lagi jambu dan hot dari ko mula lah ko mengelap menyapu bagi tisu lah kat awek/tunang ko,walau hakikatnya awek/tunang ko masih blur..apa motif ko berkelakuan camtu..masa waktu biasa takda plak ko poyo camtu
  23. Konon konon ko lah yang betol sume ko punya cakap sume betol walau hakikat dari segi fakta ko memang sah2 dah kelaut..hahaha memalukan..memang useless



hahaah...siyes ako suka sangat info nih,,ini pun tau dari member fb ako..so ako amik untuk di shared ngan orang..Itulah lelaki..tolonglah jadi diri sendiri sedar dari dan xpayah poyo lebih okey..over tau ak..muntah ijau skang!!!

3 comments:

sumaiyah mokhtar said...

cool gile ade classmate i perangai ade skit2 mcm ni HAHA

**Bila Comel Jadi Comot** said...

alamak tapi mamat mudel ni somel

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sumaiyah- yeker..hahahah patut terjah sound itu mamat supaya jgn nak poyo ..

Cuba Klik tengok apa jadi!