23 March 2011

Miera Liyana Bercoli Lutsinar



stetmen Miera Liyana

Quote:
Saat ditanya jika tidakkah dia bimbang pakaiannya malam ini akan mencetuskan kontroversi, Miera Liyana, pelakon Kamelia Katrina memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit j...e. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."












Kesiannya gadis masa kini alasan yang di kemukakan memang xmasuk akal lansung..kata amerika ini lah gamaknya style die..

antara komen2 yang sempat ako copy dari forum carigold tentang minah nih


dah macam pelacur..
__________________

mmg terbaekk artis malaysia


semakin maju part dedah2


lepas nie ramai laa yg ikut


kalo bernasib baik leh tangkap dato' 
__________________
Takut banyak sangat benda camni kat Mesia nnti kena tsunami plak untuk membersihkannya....

ishh.. pasal nie pun nak kecoh2.. kan die dah kate "nampak sikit j..ee".. haha.. hangus la kene bakor japgi.. betobat la cik miera ooi..


aku bkn ape la..takut sbb dajal yg die bawak..bala yg kita tanggung bersama.serius artis taraf longkang..x kenal pn aku.owh..naif nye aku x kenal artis2 malacia
__________________

low class .... wakakakaka
__________________
Quote:
Originally Posted by akukurt View Post
pompuan camni ingat puting je kot aurat.. memang bengong.. alang2 dah tunjuk tepi tu.. baik tnjuk semua je..
biase la org mcm ni selalu nyer di angkat kemaluan


apa la,kalau nak pakai camni duk kat umah takdo hal. ni sampai masok CG habis la.
__________________
Quote:
Originally Posted by siFoo41 View Post
Saat ditanya jika tidakkah dia bimbang pakaiannya malam ini akan mencetuskan kontroversi, Miera Liyana, pelakon Kamelia Katrina memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit j...e. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."

saat kamu ditanya oleh malaikat mungkar nakir adakah dia akan menjawab seperti ini, maka sebatan maut akan singgah ke badannya hingga 7 lapisan bumi...
hangguk die nampak sikit,baik vogel sume xpun pakai bikini 2 pcs tu kan bagus nampak sikit gak...

__________________

Quote:
Originally Posted by siFoo41 View Post
Saat ditanya jika tidakkah dia bimbang pakaiannya malam ini akan mencetuskan kontroversi, Miera Liyana, pelakon Kamelia Katrina memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit j...e. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."

saat kamu ditanya oleh malaikat mungkar nakir adakah dia akan menjawab seperti ini, maka sebatan maut akan singgah ke badannya hingga 7 lapisan bumi...


lain kali bogel je..
xpyh pakai bju...
pastu mintak maaf....
__________________





dah lah itu sahaja antara yang ako sempat salin dari forum kalau nak salin sume bukan apa takut tuan yang baca ni kang gugur daging muka..mak pak die malu terus masuk wad..mane taknya maruah tu babe tayang sana sini..ako xheran sangat kalau pompuan x cukup kain pakai baju..pegi beach pakai bikini ..ini majlis mewah pakaian die cam over ..siap bagi alsan cmtu..masa tgk kamelia katrina tu cukup suka sbb lembut la konon2 sopan..caiittt..dah macam bitch la plak..mak salleh minah omputih xpe lah pakai bukan ada agama pun dorang..erm...


Apa pandanagan korang ek..perlu ker buka dan dedah sana sini untuk populer,apa karekter yang perlu ada sebenarnya pada seorang artis..memalukan..

P/s :kalau die xjawab alasan cmtu mungkin xkan berbangkit isu camni..so nak salahkan siapa,makpak die ka??cikgu die ka??masyarakat ka??fesyen??entah lah...

jangan tsunami datang kat malaysia sudah..




kalau korang rajin nak baca segala komen memalukan untuk minah mira ni sila ke link ini


http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=218605

6 comments:

miszlullaby said...

eeeeeiii..loQlaQ btoi minah ni..dah r baru 18tahun...

cikmOt said...

hehehe...pandai plak dia tutup puting...kata tak sedar baju seksi gitu...alasan dok masuk akal langsung...hehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ML-itulah sebab bukan apa pelakon lame pun over dress cam die adoii
bila tgk die terasa plak yg ana raffali jgk yg bagus pasal pakaian..huhuhu
fofuler lagi xda perlu dedah2 kan

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik mot-itulah baik die vogel jer..tek x besar sbb tu pakai pad lutsinar konon2 nampak besar...trus jadi xsuka die bila die over camni..

cik aletheea : said...

sexsi...
free dapat tgk ;p

**Bila Comel Jadi Comot** said...

yai- die suka tunjuk kita pun suka tgk ekekek

Cuba Klik tengok apa jadi!