16 February 2011

SEGMEN : SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWER dari BEN ASHAARI


Ok korang nih satu lagi aktiviti yang aku join sekali lagi bersama en.BEN ASHAARI kita,simple dan mudah nak join ikut apa kata beliau..jom..



Ok... masa untuk geng geng yang ada 500 hingga 1000 Followers .. Yang semalam punya dah tutup yer ..
Yang ni pulak , sama je caranya ... Berminat ? Satu entri kasi tengok !
  1. Letak header BEN ASHAARI blog
  2. TAJUK :  SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWERS. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tinggalkan url entri blog korang tau ! bukan url entri aku !!(nih kena letak kat interface blog abg ben ok)




tajuk : SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWER klik jangan xklik untuk sertai.

Saya punya 500++ follower jer,xdalah seramai blogger lain nak2 cam tuan BEN,hebat betol,agak2 dah setahun berblog nih.Alhamdullilah pengikut makin bertambah,gembira la jugak sebab ada yang sudi jejak dan mengikuti cerita dari telapak kaki comel ni.siap ada yang tanya "Tapak kaki boleh cakap ke?" hahaha saya hanya jawab dengan senyuman kambing.btw thanks la yang sudi mengikuti perkembangan dan pertumbesaran blog comot-pink nih kan.jangan korang isau comel telah pun menjadi follower dalam diam atau nyata korang siyes xtipu....heheeheh...

6 comments:

Saiful Bahari said...

bW!datang dari blog bro ben!
visit me back ok!
http://sembangkemass.blogspot.com/

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ok2 saiful skng gak comel terjah

AdiaLuze said...

Salam ziarah...

Singgah dari blog En.Ben ^______^

P/S : Sudi2kanlah join GA pertama kite. Mekacih... =_____=

**Bila Comel Jadi Comot** said...

adiaLuze-ok2 skang comel terjah ok

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abang Ben Ashaari.. Saya ingin follow blog awak ek.. So, mai la singgah dan follow blog saya.. Ok thanks..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

awangku johan-boleh2 comel dtg dan ikut skng

Cuba Klik tengok apa jadi!