18 February 2011

# Comel(^^)bubu

Berat Mr.tunang mencanak naik!!!

yeah yeah...berat mr.tunang dah tambah..kuang kuang kuang...ooo tidak...ako xnak lah nanti xmuat baju kang nak pakai di hari nikah...mane tidaknya berat badan die dah mencanak naik mendadak wooohoo..katanya lalu makan ,,katanya lagi bahagia..adeiii camtu plak alasan die kan.bukan ako xgembira ngan die tapi itulah lah kan masa kenal dulu cam cicak kobeng skang dah tough lak...dulu baju saiz "S" skang pakai "M" pun fit2 jer..


adeii sampai setiap kali kami makan ako mesti sound die dah2 jangan makn lagi diet2 jom..sambil die buat muka kesian..dan berkata "sayang i lapa la..perut i xtahan lapa..i kena gak makan sampai i keyang"owh gosh...muka die air muka die aduyai..xthan manjanya..huhuhu..xsanggup la plak nak suh die diet..xpelah moncit2 kang nanti aku punya gak..xpelah makan jela..

Dulu berat badan beliau cumalah 50kg ke 53kg paling berat dahtu..hahhaha sekarang amik ko baru2 nih kua g cari barang kat lawyat,terjumpa mesin timbang..so apa lagi dek kerana tunang aku nih pantang jumpa mesin timbang nak aja die panjat mesin timbang tu..tah2 kalau lah mesin timbang tu boleh bercakap mesti die dah sound..xda muka lain ke nak timbang asek2 muka ko..xpun kenapa ko xsuruh je tunang ko (ako) timbang ...(bukan apa yer kawan2 ako nih pantang ngn mesian timbang ako tengok berat aku naik 49kg pun ako dah takut makan sanggup tuh xmakn nasi semata mata nak kelihatan lansing..ciss damm...janji ako maintain skang pakai baju saiz "S"..heheeheh..tapi tulah ako boleh dikata kuat makan jugak sejak bersama beliau..tapi xnak plak lemak ako ni nek sket 2 3 inch..inci sudah lah xkan nak skalti lak..kang meroyan ako pose sebulan jgn bukak2 hahahah...nah! ko skang berat badan beliau 65KG..bape kilo tu hangak2 tuh??erm..xnak pikir nanti kita pikirkan cara supaya beliau mampu capai berat yang ako suka..uiks berat2 sangat xbagus gak..nanti nak angkat xlarat..apa ngat laki je ke nak pangku pompuan..pompuan cam ako ni pun nak gak merasa pangku laki ni camne feel..ngehngehngeh...

Tanpa melengahkan masa jom kita usha result mesin timbang yang hanya perlu masukkan rm0.40sen sajok..siap bagi sume detail BMI,HEIGHT,WEIGHT,IDEA WEIGHT,cm2 lah function dio..


hahahha nilah hasil dan kesannya bila beliau besama ku selama ini hahahaha amik ko..berat tuh...

7 comments:

  1. maknanya pasangan bahagia yang sentiasa senang hati..sooweett couple

    ReplyDelete
  2. kne suh exercise tuh..hihihi

    ReplyDelete
  3. ML-hahahah tiap minggu kami men badminton 2 x sminggu hahah

    ReplyDelete
  4. tag ur name sis to join princess momoy contest visit here http://lifeissecret.blogspot.com/2011/02/kontest.html

    ReplyDelete
  5. tu maknanya dia bahagia sgt dengan kamu....

    suka suka... my mr.f lagi cicak kobeng... camner erk..nak bagi naik sikit badan tu... makan pi byk mana pon..camtu gak..huhu...

    badan saye plak yg naik terlebih..hehe...

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews