12 January 2011

Tunggu tengok

hye korang..

Wah dah beberapa hari aku x update cite kat blog nih terasa cam bizi bebenar..walaupun skng nih aku lebih banyak waktu lapang dari sebok..

Ingat lagi tak pasal kucing aku yang hilang tu,alah si Nurblack lah..kalau x ingat nanti aku attach balik gambar die kat sini.yer yer ilang orang curi.tah makluk mana tah yang curi aku pun heran nak kata kucing aku tu mahal aku amik kat kedai runcit jer,bela dari baby sampai lah umur die nak hampir setahun,nak kata gemok tembam xdalah tapi tough lah hahaha.kucing biasa aka kampung,xdalah bulu panjang lebat cam parsi,heheh..tapi itu pun orang nak rompak ciss biadap tul..dekat ngn 2 minggu aku mencari intai san intai sini xjugak jumpa,bila teringatkan nurblack aku sampai menangis..uiks biar betul..betul lah,,mana xnya si nurblack nih dah banyak sgt kenangan aku ngn die..sbb aku yang bela jaga bagi mkn mandikan kat die.huhuhu bila dah xda terasa sunyi lah itu pasal sedih.

hah ni lah nurblack..kucing betina k..


Tapi baru2 nih aku ada kenal kawan baru dari FB,die pun kawan kepada mr tunang gak.die yang slalu bercerita tentang kucing membuatkan aku tergerak hati nak tanya "duk sembang hal kucing nih awak ada kucing ke bain?"
terus die reply.."ada 4 ekor kenapa" alangkah gembira hati aku teruslah lagi bertanya bertanya dan tanya..dan last skali aku mintak "bain comel nak sekor boleh x?"
si bain nih trus tanya aku betul2 ke aku nak atau main2..xkan lah muka siyes penuh kewanitaan cm aku nih ada gaya memain..ini betul2 lah bain oi..Skali bain cakap "OK" tapi warna grey katanya..wah bestnyer..terus hati aku berbunga bunga..so xsabar menunggu ahli baru untuk join the club memndangkan si pintom(FUZZY LOP) tu dah tinggal sendirian,nanti ada lah teman die nanti heheheh.

So pe2 nanti tunggu lah ok comel akan updated gambar terbaru ahli keluarga telapak kaki comel nanti ok.


4 comments:

hamzah ian said...

geli kucin.. hehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahah hamzah kucing comeyyy

s.y.a.r.q said...

comelnye name kucing nur black. kah kah kah. Nanti kucing baru tu bagi name ape plak??
Nur Grey?? :P

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hehhehe syarg-cam tau2 lak ekekeke insyallah akan di pertimbangkan nama tu ekekek

Cuba Klik tengok apa jadi!