3 January 2011

Macam-macam dalam FB sekarang


Hhehehe nak tergelak pun ada..mane taknya cam kembali ke alam persekolahan plak .sejek menjak ada FB ni kan,macam2 game,macam2 aplikasi yang aku dah terjebak,seronok tau bukan apa apa pun just suka2.Yang terbaru tentang ukuran teman terbaik kita..hahahah..yang paling nak gelak bila keluar result Mr.tuanag aku aka bubu berada di tangga ke 2 

hah boleh plak kat tangga ke 2,xpew la yang bak kata beliau dalam post di FB





P/s : skali bubu dah jawab da,,hahahah..

Nt korang cuba2 lah main dengan aplikasi yang ada dalam fb..macam2 ko leh check..bentok momtot ko pun FB leh kaji..siyer ..

4 comments:

miszlullaby said...

wakakaka..comel gile benda ni.Ml da jarang men fb sejak ade blog neyh. =)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hehe tau xpe cam kita buat manual jer kan heheh nt ML cuba ok

Amni said...

rangking paling tinggi tu maksudnya tu la orang paling busybody kat page kite.. hahaha.. dah kena ngan kawan.. jahat giler dia... haha

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Amni-ekekekek..yeker hahaha kesian kat meniti senja amni cakap bzbody ekekek

Cuba Klik tengok apa jadi!