1 January 2011

Hari yang mengejutkan



Hah terkejut ke?yela mane taknya jah..terkejut mak..satu malam yang amat mendinginkan..tengah aku sebok melayan forum sambil meng-upkan topik bisnes aku ni hah,tergerak hati bukak fb.tertiba satu pompuan bernama katakan sesuatu kepada ku..


Ada ke patut aku diminta untuk jauhi tunang aku..dasat betol berani rani saje die sound aku,paling xleh blah ada ke die kata aku nih xlayak ngn tunang aku.ada ke patut..cis..pompuan ni murahan hape??setan betol..suka2 ko jer..ini salah satu dugaan bila aku nih dalam status bertunang ada jer dajal2 kianat yang dengki nak hancurkan hubungan aku.. ish ish masyaALLAH..Ya ALLAH ko kuatkan lah diriku tempuhi dugaan nih.. amin

Maya Angela Aghata 01 January at 19:48 Report
patutlah abg janggut, tak penah noty2 ngan i.. u pla ada,semak betol la.i nak get noty ngan abg janggut pun tak dapat,boleh tak u jangan menyemak dalam page abg janggut.sebab i nak abg janggut noty dgn i seorang je.u ni sape??!dgn abg janggut??sorry to say u tak layak dgn die ok.lain lah i.u tahu tak hubungan i dgn abg janggut tahap mana??i lebih tahu abg janggut more than u.So please remove list abg janggut dari list u.lepas ni i akan minta abg janggut buang semua picture u yang xlayak nak di bandingkan dengan i.OK!!!FAHAM!!!TQ:)

Comel Comot 01 January at 20:30 Report
knpa u nk noty ngn tunng i ke?u nipehal??tiba2 sound.LANTAK KO LAH!!!

Maya Angela Aghata 01 January at 22:32 Report
dahlah kn i dah cakap.TQ!!




p/s-wei minah sewel tau lah ko cun tahap kambeng kek kampong haku..so xyah poyo..klau lawo bonar diri ko kenapa tunang aku tak bertunang ngan ko sengal..MEMALUKAN!!!


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!