27 January 2011

# info semasa

FB ada applikasi tuk check bulan kelahiran..

Macam macam aplikasi yang FACEBOOK kenalkan pada kita kan,macam macam jugak lah ilmu yang kita perolehi.dan macam macam lah yang kita mula layari dan mencuba,cam sebelum nih lah kan,,aku penah post satu story pasal "TEMAN TERBAIKMU" hahaha layan gak tuh paling hampeh Mr.tunang berada di tangga ke2,boleh lak kawan aku duk kat tmpat pertama..ada patut hahahah..xkisah lah kan..janji Mr tunang adalah yang pertama di hatiku.

Oklah malas sembang banyak nak tunjuk kat korang nih benda yang aku duk try test n error nih pasal apa?!pasal ni hah tentang bulan kelahiran dan rahsia keperibadian..erm..bukan nak katalah kan, ada jugak lah kebetulan yang boleh dikatakan 80/100 tentang hal peribadi aku...heheh sekurang-kurangnya ada yang dah tau apa rahsia orang yang lahir bulan julai cam aku ni kan..yang berbintang CANCER aka KETAM..

So korang yang kekadang online FB tu kalau ada aplikasi ni nanti boleh lah cuba ok...so boleh lah korang tau intipati peel pasangan korang mengikut bulan kelahiran.


5 comments:

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews