1 January 2011

# info semasa

Faizal Yusof dah meninggal dunia? Faizal Yusof yang berlakon cerita TIRAMITSU tu kat TB3 tu..


.

PETALING JAYA: Pelakon Faizal Yusof telah meninggal dunia akibat serangan jantung di Hospital Pusrawi Kuala Lumpur  pagi Sabtu

Menurut bekas isterinya, Siti Nordiana, Allahyarham Faizal mengadu sakit jantung dan pelakon drama Tiramisu itu pengsan di rumah Faizal.

"Saya dan isteri Faizal terus membawanya ke Hospital Pusrawi dan dia dimasukkan ke wad ICU. Keadannya pada ketika itu sudah kritikal," katanya yang dihubungi mStar Online, Sabtu.

Jenazah masih berada di hospital dan akan dibawa ke rumah Faizal di Sentul petang nanti.


Ini yang aku dapat tau dari member FB aku trus kecoh ..sume media blog/brita sume kecoh..mula2 xcaya..tapi perkara mati xkan lah orang nak buat main..Setahu aku die nih jenis humble jer suka tgk gak arwah berlakon..lagak hero die bukan di buat2 ..Nak buat camne ajal dah sampai umur muda bila masa di panggil untuk pulang ke pangkuan NYA akan tiba lah juga masanya,

Pada aku sedekahkan Al-Fatihah buatahli keluarga arwah dan smoga roh arwah di tempatkan di kalangan orang2 yang baik baik. amin..

2 comments:

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews