3 January 2011

# BFF COMEL # info semasa

Comelnyer gadis itu

Heeheh suka plak baca tajuk post aku kali ini sebab apa?sebab ada nama aku kat atas tu..hah ,,so maknanya post kali ini nak menceritakan kecomelan aku ker?eh xlah..adalah korang kena ikuti baru korang tahu..

So apa yang comel..heheh ok yang aku maksudkan comel adalah cik kak yang manis lawa bertudung nih..
Aku suka mengikuti perkembangan dan setiap post yang die utarakan adalah simple dan bersahaja,yang paling aku suka tengok setiap aktiviti die adalah yang jarang jarang sekali bagi seorang yang bergelar pelajar dapat lakukan.

Dengan post post die juga banyak  pengalaman baru yang aku dapat rase walau aku memang tak tahu bila akan dapat ke sana sama macam die..setiap post post die juga banyak di sertakan gambar gambar serta video-video menarik yang kadang-kanag boleh bikin aku tergelak sendiri melihat aksi mereka sekawan melakukan sebarang aktiviti.Tak kurang juga setiap post die yang banyak memberi tutorial bagi gadis di luar sana macam mana hendak mengenakan makeup dan menggunakan warna yang bersesuaian..Korang kena jenguh blog beliau,sweet sangat orangnyer..


Di ruangan die juga sentiasa sahaja ada cerita terbaru dan yang pastinya ia tidak mebosankan aku..aku suka baca dan suka mengikuti setiap perkembangan post die...hah jangan tak tau die juga banyak memberikan aku ilmu masakan,yela nak masak ala masakan eropah bila lagi kan..nak buat roti pun kena ada cara itu pasal la aku selalu merujuk pada teknik pembuatan beliau..mengikut cara beliau..heheh bukan apa mungkin mudah untuk aku memahami memandangkan beza umo kami yang tak jauh..

Apa yang penting korang takkan menyesal mengikuti cerita cerita dia..nescaya korang akan tersenyum sendiri..tengok gaya lagak serta perwatakkannya,tak tahu kenapa pertama kali aku mula mula kenal blog url die sejak dari hari itu aku mesti akan nantikan cerita cerita menarik dari die.enjoyed bila membaca.

Ok lah taknak citer banyak lagi kang bila aku mengarang banyak2 kang ke laut kang...baik korang singgah dan baca sendiri setiap hasil nukilan die..nak2 bila korang tengok muka die saje trus akan menyejukkan hati si teruna..so sweet...OK ni link ke teratak     MISZLLABY


jom ke tempat die..layannnnn...staytuneeee....


p/s : dan aku tergolong dalam golongan yang xpernah lupa untuk tinggalkan jejak di laman die..(mesti die nek semak tengok asek2 komen aku)huhu..nak buat camne dah aku suka kan..

12 comments:

  1. miszlullaby la sis..kekeke...die senior saya:D

    ReplyDelete
  2. alahai comel ni memang COMEL la!!Yang comel tu sebenarnye comel tau.kekeke..ML ni xdela comel mane pown.Petite je.huhuhu...Terima kasih banyak2 comel.InsyaAllah nanti ML akan review blog comel pula ye.Terima kasih darling.

    Mmuuahhxxx pipi kanan,Mmuuahhxx pipi kiri =)

    ReplyDelete
  3. alexa-heheh yeker comel kan die..huhu

    ReplyDelete
  4. ML-hheheh xdalah buat ni khas mmg tuk ML sebab rajin review blog comel yang x seberapa ni nak2 kena lak selera suka kita..thaz sbb sudi terima hasil nukilan comel yang xseberapa dan ampun kan comel paste gambar tanpa kebenaran..kalau xda gambar cmne org nak caya yg ML ni mmg lawo n comel.ekekekek

    ReplyDelete
  5. sayaa pon comel hahha ! :P

    ReplyDelete
  6. skooz-hehehe yeke comel jap comel nk g usha

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews