2 January 2011

# Aktiviti comel

Acara Makan2 Steamboat

Hye korang..eh salam manja lak aku kan..heheh ok ..tengah rajin nak mengupdated nih xkisah lah walau jam waktu skng dah pukul 2 pagi,,mane taknya aku kan x keje..hahhaha..wow..bangun lewat la korang...yeehooo....Ok kepada rakan2 dan sayangku slamat bertugas yer nanti pagi bangun solat dan keje..ayang tengah bergoyang sakan nih ekekekke

Dah dah jangan mengarut lagi..berbalik pada cerita makan aku ok
alkisahnya sayangku bubu planning dah berhari hari asek tanyakan aku nak x lagi  repeat mkn kat YUEN Steamboat kat subang je pun ..masa tu malam tahun baru..wah..korang tengok akal punya x akal tunang aku kan..bukan bawak aku pegi tengok bunga api tapi bawak aku pegi besarkan badan dan kembongkan perut serta pipi...hahahah...So dah di pelawa..aku terima tanpa membantah lah.

Masa kat sana sayangku bubu telah mengajak kawan baru yang baru kami kenali melalui laman sosial forum yang selalu duk borak sakan tapi xpenah jumpa,dan julung julung kalinya kami jumpa..mula la kan masing2 shy shy cat la..kunun2..hahah tapi itu pengalaman manis dapat makan makan sambil berkenalan dengan rakan baru..

xyah bebel banyak..jom layan gambar seafood yang aku dan bubu dah sentap...(malam tu dalam perjalanan bubu xbis2 cakap nak makan udang banyak2 siap g farmasi kami beli ubat alergi takut nt gatal2 badan ekekek)

gambar tuan tanah dulu heheeh


tu dia periok masakan siap di ats meja lagi..


udang feberet haku (tapi makn xpenah kopek sbb xpandai)


Teh cina..walau pahit tapi layan..sedap..


Tu dia..tengah reneh tengah masak tengah macam2 lah


yeah yeah feberet aku nih..yumyum..


ni feberet sayangku bubu..aku kurang lah sbb pehe..


ini apa tah tapi bubu suka betol mkn..erm..rase die cam tiub tayar basikal hahahahah

owh my feberet nih layan...


en.tunangku yang asek melantak


ni lah kawan baru kami AL Bain nama doe umo xtau la plak lupa nak tanya..keje...pangkat bos2 la jugak..so boleh lah kalau anak2 dara nak usha ok..mak dara xyah lah..hahahahah..kalau mak dara hot cm RCW ok lah kot...kot2 bain ni nak kan..


p/s : perkara memalukan yang telah kami buat adalah mkn sampai lebam dan sampai kena halau ngan pekerja YUEN sbb xtau balik hahahahah..

and the best part adalah walau xdapat tgk bunga api secara live malam tu kira best gak sbb dapat tgk bayang2 bunga api melalui tingkap kaca deretan kedai area situ

last skali thaz sayang belanja ayang makan nextime kita repeat kat flaming lak..


2 comments:

  1. uishhh...sekali lg bace entry mkanan yg menggegar jiwe rage.hihihi..

    ReplyDelete
  2. heehhe..cepat balik malaysia kalau ML nk comel blnje mkn jom jom steamboat

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews