26 January 2011

150 juta buat aku sasau..senyum sesorang

Layan lagu nih..pagi2 buka lappy skali tersinggah kat blog dak mey nih wah suka betol dengar die punya background musik..layan seyh aku suka sangat2 xtau knpa bila dengar lagu tu,aku layan sambil tersenyum sorang2 heheheh thaz lah yer si adik mey susahkan u jer berikan tajuk lagu nih..heheheh tapi i tetap like..kalau x caya cuba singgah blog dak mey nih..lirik die cam kena jer ngan aku kuangkuangkuang,,,,apa lagi aku terjah cari copy dan paste ler dari youtube heheheh jom ..jom dengarkan..

Jom layan...

6 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

hehehe...tajuk tak menahan ^^
Peristiwa itu masih menhantui diriku...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hehehh tajuk tu buat org tertarik cam comel lah kang da terjebak

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

layaannn...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

suka2 best2 meniti

Ct_hAjAr said...

"sayang, kenal sayang saya"
Love dat statement..ahahah
so, kenalilah dan fahamilah..yang penting dun ever2 citer kelemahan sayang awak k..remember this if u love ur sayang awk la.. (^-^)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hajar-mestilah dat 1 is only..btper nk citer kt org pe da..

Cuba Klik tengok apa jadi!