30 December 2010

La Senza Comel



Haahahah...perlu ke jah nak mention ko beli bra baru..ciss...kenalah jah..fenat mak musing satu klcc semata mata carik benda alah nih,Hah menunjuk?! xdalah..alah bukan mahal pun standard la harga bra2 kat pasaran kan..hah memalukan..ceh!!poddacih..malu bondo er...sarung tu kan memang keperluan bagi setiap wanita..xtau lah kalau korang xsuka pakai kan..ekekek ok2 joking.

Erm..ni lah masa yang aku ada masa tuk beli,kalau x slalu tertangguh jer nak2 plak saiz aku nih jenis yang somey2 jer..xdalah sebesar tembikai cino..wallaweii..siyess jah itu saiz tuk victoria secret boleh lah..Apa brand aku suka layan..hah ini lah yang aku nak kongsi..heheh aku sukakan barand ni dah lame bersama mereka..apa??apa lagi kalau bukan La Senza.


Hah jah,aku setia ngn brand nih,sebab ia selesa dan sesuai lah ngn aku yang berbadan kecil/kurus nih...heheh suai lah pakai yang jenis2 nih..xmahal pun alah korang nih jgn lah berkira sangat tuk diri sendiri je pun hahahah..Aku beli ni pun atas bantuan n pendapat dari kak ana dan kak fiza..masa dalam boutique tu..mak aih mata aku betol2 memancor terpampang jer nengok satu lingerie tu..wah santeknyer suka betol aku warna die lak itam ngn pink..seksi tuh...apa pun tggu lah nanti2 aku beli lagik..
Tunggu lah theme baru lagi dari La Senza nt aku beli aku update lagi ekekek.

Layannnn.....

La Senza Comel



Haahahah...perlu ke jah nak mention ko beli bra baru..ciss...kenalah jah..fenat mak musing satu klcc semata mata carik benda alah nih,Hah menunjuk?! xdalah..alah bukan mahal pun standard la harga bra2 kat pasaran kan..hah memalukan..ceh!!poddacih..malu bondo er...sarung tu kan memang keperluan bagi setiap wanita..xtau lah kalau korang xsuka pakai kan..ekekek ok2 joking.

Erm..ni lah masa yang aku ada masa tuk beli,kalau x slalu tertangguh jer nak2 plak saiz aku nih jenis yang somey2 jer..xdalah sebesar tembikai cino..wallaweii..siyess jah itu saiz tuk victoria secret boleh lah..Apa brand aku suka layan..hah ini lah yang aku nak kongsi..heheh aku sukakan barand ni dah lame bersama mereka..apa??apa lagi kalau bukan La Senza.


Hah jah,aku setia ngn brand nih,sebab ia selesa dan sesuai lah ngn aku yang berbadan kecil/kurus nih...heheh suai lah pakai yang jenis2 nih..xmahal pun alah korang nih jgn lah berkira sangat tuk diri sendiri je pun hahahah..Aku beli ni pun atas bantuan n pendapat dari kak ana dan kak fiza..masa dalam boutique tu..mak aih mata aku betol2 memancor terpampang jer nengok satu lingerie tu..wah santeknyer suka betol aku warna die lak itam ngn pink..seksi tuh...apa pun tggu lah nanti2 aku beli lagik..
Tunggu lah theme baru lagi dari La Senza nt aku beli aku update lagi ekekek.

Layannnn.....

28 December 2010

Keceriaan Berganda



Keceriaan berganda?apa tuh??heheh pasal aku lah..saje nak kecoh kat korang,mane taknya,so korang tau dah kan aku dah x keje ngan dlm petronas group dah..aka KLCC Holding.Erm..yer yer betol tu..memang aku dah xkeje skang..ok ok..sudap2 cukup2 tutup mulut korang xyah poyo2 buat terkejut sebab sememangnya aku yang kena terkejut..betol ke??huhuhu..betol lah
So what can i say..im a unemployed now!!.. hahahah..camno tuh??sapo nak belo nih..adeii kalau lah ayah mak tau lah hako xda keje apa reaksi dorang agak2..terkejut memang dah tentu..sedih mestilah aku pun same..mintak aku cari keje lain..hah!yang tu sume suruh aku cari..kalau tak nak makan apa?pasir ko??OMG cannot be la..haku nih bernafsu besar dalam bab2 fensyen nih,so xsuai lah kalau aku xbekerja..erm..tahlah skang xboleh pikir lagi sebab kepala masuk celaru masuk air..hahahahweng2 jap kabarator kepala aku ni hah.


Tapi apa yang menceriakan aku bila masa aku nak blah dari opis lame aku,bukan main aku di layan dan dimanjakan bagai tuan putri..wei..wei..ini kes menghalau jer ek..tapi kalau halau kenapa beria buat farewell(ejaan ini dibetolkan oleh ms.hajar) kat aku..ok aku cuba berfikir secara POSITIF..bukan apa kena bersangka baik ko..itu kunci awek muda..bagi aku lah korang aku xtau lah..hahah..adeii..weng weng jap


Erm..antara ferewell yang telah disusahpayahkan oleh kakak2 dan adik2 kat opis aku ni,antaranya belanja aku makan2 besar,minum2 besar,buat acara tonton nonton,hah yang paling aku touching adalah..dapat hadiah x benti benti,oops lupa xkurang jugak yang bangang kat aku kan..(tolong jangan pelik ejaan aku tuh memang betol)ada yang jaki kat aku ni hah,beria benar die duk tanya aku setiap hari setiap masa adalah agak2 dalam lapanploh kali..semak lak aku tengok muka die..yela aku nak belah la nih ko memang gila kan tempat aku kan..ciss..lantak ko lah janji aku happy sudah.Yang paling aku touching bila SM aku said sumthin' thaz boss u r really a good boss,glad to be ur employee.


Erm..lepas tuh keceriaan aku bertambah ceria bila aku menerima tawaran belajar melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah..wah seronok bagai xterkata,mane taknya dah lama aku nantikan saat ini.dan bertambah2 ceria bila tawaran temuduga di syarikat SHELL MALAYSIA di damansara height sebagai exect.dan permenant lagi tuh..wah berganda2 lah ceria aku nih...


Balik umah hah bubu lak,belikan coklat dan juga yogurt kesukaan aku hoho berganda2 keceriaan aku.dapat plak pezen kawan2 sempena aku dah last kat situ..ish2 sgt2 menceriakan mood aku ni hah..


P/s : ok just now kena fokus tuk keje dan bisnes lak..arap2 ada rezki sementara aku menanam pokok anggur nih ,arap2 berbuah lah nanti.heheh insyallah!!!!






Keceriaan Berganda



Keceriaan berganda?apa tuh??heheh pasal aku lah..saje nak kecoh kat korang,mane taknya,so korang tau dah kan aku dah x keje ngan dlm petronas group dah..aka KLCC Holding.Erm..yer yer betol tu..memang aku dah xkeje skang..ok ok..sudap2 cukup2 tutup mulut korang xyah poyo2 buat terkejut sebab sememangnya aku yang kena terkejut..betol ke??huhuhu..betol lah
So what can i say..im a unemployed now!!.. hahahah..camno tuh??sapo nak belo nih..adeii kalau lah ayah mak tau lah hako xda keje apa reaksi dorang agak2..terkejut memang dah tentu..sedih mestilah aku pun same..mintak aku cari keje lain..hah!yang tu sume suruh aku cari..kalau tak nak makan apa?pasir ko??OMG cannot be la..haku nih bernafsu besar dalam bab2 fensyen nih,so xsuai lah kalau aku xbekerja..erm..tahlah skang xboleh pikir lagi sebab kepala masuk celaru masuk air..hahahahweng2 jap kabarator kepala aku ni hah.


Tapi apa yang menceriakan aku bila masa aku nak blah dari opis lame aku,bukan main aku di layan dan dimanjakan bagai tuan putri..wei..wei..ini kes menghalau jer ek..tapi kalau halau kenapa beria buat farewell(ejaan ini dibetolkan oleh ms.hajar) kat aku..ok aku cuba berfikir secara POSITIF..bukan apa kena bersangka baik ko..itu kunci awek muda..bagi aku lah korang aku xtau lah..hahah..adeii..weng weng jap


Erm..antara ferewell yang telah disusahpayahkan oleh kakak2 dan adik2 kat opis aku ni,antaranya belanja aku makan2 besar,minum2 besar,buat acara tonton nonton,hah yang paling aku touching adalah..dapat hadiah x benti benti,oops lupa xkurang jugak yang bangang kat aku kan..(tolong jangan pelik ejaan aku tuh memang betol)ada yang jaki kat aku ni hah,beria benar die duk tanya aku setiap hari setiap masa adalah agak2 dalam lapanploh kali..semak lak aku tengok muka die..yela aku nak belah la nih ko memang gila kan tempat aku kan..ciss..lantak ko lah janji aku happy sudah.Yang paling aku touching bila SM aku said sumthin' thaz boss u r really a good boss,glad to be ur employee.


Erm..lepas tuh keceriaan aku bertambah ceria bila aku menerima tawaran belajar melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah..wah seronok bagai xterkata,mane taknya dah lama aku nantikan saat ini.dan bertambah2 ceria bila tawaran temuduga di syarikat SHELL MALAYSIA di damansara height sebagai exect.dan permenant lagi tuh..wah berganda2 lah ceria aku nih...


Balik umah hah bubu lak,belikan coklat dan juga yogurt kesukaan aku hoho berganda2 keceriaan aku.dapat plak pezen kawan2 sempena aku dah last kat situ..ish2 sgt2 menceriakan mood aku ni hah..


P/s : ok just now kena fokus tuk keje dan bisnes lak..arap2 ada rezki sementara aku menanam pokok anggur nih ,arap2 berbuah lah nanti.heheh insyallah!!!!






25 December 2010

Rasa ku

Tengah aku karang blog aku nih,aku baru jer balik dari aktiviti setiap hujung mingguku iaitu bersukan badminton bersama kawan2 ku

Tengah aku membelek dan on kan akaun fb aku ternampak aku satu post yang memuji wanita ,erm..bangga betol lah wanita tu bila ada sahaja yang memuji,mesti seronok kan??kalau aku pun tipu lah kalau x bangga kan..
Aku mempunyai satu rasa yang xberapa senang..xtau kenapa dan sebab apa,tapi itulah..apa yang aku rasa sekarang sangat2 berlainan membuatkan aku sangat2 marah ngn diri aku sendiri,kadang2 aku jadi tak keruan ngn diri aku sendiri,bosan aku memikirkan perkara hal yang sama,sedihnyer kenapa itu tiada pada ku,kenapa mesti aku yang tiada itu untuk di banggakan.kadang kadang nak jer aku menjerit sekuat hati dan menanyakan walhal ini supaya sume tau apa yang aku hadapi,bukan aku xpernah usaha,tapi nak buat camne belom menjadi..rase aku nih xkan ada yang dapat rase melainkan aku sebab aku jer hadapi,aku sedih sangat,sedihnya aku hanya tuhan saja yang tahu,huhu menangis pun xguna sebab xkan ada yang dengar,

Aku kecewa bila pujian bukan hanya untukku aku sedih bila pujian bukan untuk diriku,kenapa mesti mereka..kenapa??mereka ada yang melebihi aku,dan aku hanya papan selapis yang tida bercorak,sikit tercalar pun tiada,menjadikan aku seorang yang kosong.

Rasa ku

Tengah aku karang blog aku nih,aku baru jer balik dari aktiviti setiap hujung mingguku iaitu bersukan badminton bersama kawan2 ku

Tengah aku membelek dan on kan akaun fb aku ternampak aku satu post yang memuji wanita ,erm..bangga betol lah wanita tu bila ada sahaja yang memuji,mesti seronok kan??kalau aku pun tipu lah kalau x bangga kan..
Aku mempunyai satu rasa yang xberapa senang..xtau kenapa dan sebab apa,tapi itulah..apa yang aku rasa sekarang sangat2 berlainan membuatkan aku sangat2 marah ngn diri aku sendiri,kadang2 aku jadi tak keruan ngn diri aku sendiri,bosan aku memikirkan perkara hal yang sama,sedihnyer kenapa itu tiada pada ku,kenapa mesti aku yang tiada itu untuk di banggakan.kadang kadang nak jer aku menjerit sekuat hati dan menanyakan walhal ini supaya sume tau apa yang aku hadapi,bukan aku xpernah usaha,tapi nak buat camne belom menjadi..rase aku nih xkan ada yang dapat rase melainkan aku sebab aku jer hadapi,aku sedih sangat,sedihnya aku hanya tuhan saja yang tahu,huhu menangis pun xguna sebab xkan ada yang dengar,

Aku kecewa bila pujian bukan hanya untukku aku sedih bila pujian bukan untuk diriku,kenapa mesti mereka..kenapa??mereka ada yang melebihi aku,dan aku hanya papan selapis yang tida bercorak,sikit tercalar pun tiada,menjadikan aku seorang yang kosong.

alkisahnya bila aku sudah tiada

Terlalu lame aku sudah x mencatat kat ruangan sini..erm bukan apa di sebabkan jadual yang terlalu packed..
banyak perkara yang terjadi dalam bulan 12 nih,mane taknya bulan penghujung bagi tahun 2010.lepas nih akan masuk musim baru dan tahun baru..

Apa yang aku nak kongsikan kat sini adalah memandangkan tahun ini adalah tahun terakhir aku akan berkhidmat bersama KLCC Holding.Ramai yang meraikan pemergian aku.huhu (T_T) xtau nak cakap cmne sedih terharu terasa lak aku bila masing masing beria meraikan aku..xkurang jugak pihak atasan yang meminta aku untuk tidak lupakan mereka..(wah sejak bila lak aku nih pekerja contoh)coii mau muntah hijau rakan sejawat aku kalau diorang tau..tapi itulah yang di kata bila ko buat baik maka balasan baik untuk ko di masa akan datang.

Seminggu sebelum hari terakhir aku.kak ana adalah kakak paling vouge yang penah aku kenal..walaupun umurnya lebih kurang ibu aku sendirik tapi jiwanya terlalu memahami aku..aku sangat sayangkan diedie seorang wanita,juga setiausaha kepada GM aku,isteri dan ibu kepada anak2nya.senangtiasa menasihati aku menjadi seorang yang di sayangi orang sentiasa memberi semangat kepada aku.dan dia juga yang pertama meraikan aku..baik hati die takkan dapat tandingi sapa2 yang penah aku kenali hati die sungguh tulus suci murni..aku sangat mengagumi cara perwatakkannya menjadi wanita yang sangat2 aku idamkan..biasalah setiausaha banyak perkara yang telah mereka pelajari untuk menjadi seorang yang berdisiplin..aku suka tengok die,senyum die,gelak die,percakapannya,tertib mkan die..sangat2 soft spoken..boleh cair lah orang cakap.Dengan itu die telah bawa aku ke Pizza Suria KLCC untuk belanja aku lunch bersama aku adalah kak Fiza.heheheh si bonda wannabe..mak buyung dalam bahasa lain aku pnggilnya.heheh yang nih pun sweet jer orang die antara insan yang aku paling rapat juga,slalu die lah tempat aku minta pandangan bila xda kak ana.hehehpemikirannya matang sekali..xmacam aku lak sbb aku nih lebih kebudak budakkan sikit hahah..tapi itulah bubu slalu pnggil aku..budak kecik..
jom layan gambar mkn2 kitaorg dulu..


kak fiza..sweet tul mak buyung nih aku paling suka tengok die bila peknen sweet betol..hahah dahlah montel mmg kiut lah


Hah yang nih lah kak ana..cantik orangnyer..padahal umur lebih kurang mak aku jerw..

Hidangan aku di masa itu



Kotengok cara makan die sopan betol..so adorable 


Set pilihan supata x membazir ok..jimat keyang dan happy sangat2..

dan selepas itu aku telah di hadiahkan ini sebgai tanda ingatan aku kepada mereka..huhu comey sangat2


besarnyer,,heheh teddy bear pemberian kak ana kat aku so sweet thaz kak..i lub u a lot..

Ok belom habis stakat itu..minggu seterusnya si hajar dan umi punya turn lak..

hari yang berlainan si umi dan hajat telah membawa aku makan2 di secret recipe lak..wah2 keyang dah aku di buatnyer hahha..ini lak gang2 nakkal aku di sebabkan mereka muda dan jiwa lak semacam aku gak..hahah..sonok lak sebab xperlu kaber2 malu buat apa pun sume xkisah sbb jiwa muda hahahah..kat secret recipe nih aku di minta apa sahaja yang aku nak makn janji sume tu hajar dan umi yang bayar,,,wah x ke seronok tuh..heheh itulah kelebihan kalau masih ada yang sayangkan kita nak belah pun orang sudi hiburkan hahah..jom layan telatah kami bertiga



teman kesayangan ku


my chocolate blended..so yummy..



tiramitsu cake flavor wif cheese


bff for ever and after


kenakkalan mereka buatkan aku sentiasa muda dan ceria

menu makanan kami


chiken wif hot black paper

umi dengan lagsana die..makanan org perancis ni kot...


ini aku punya laksa sarawak..yumyum..


dah keyang cmni lah jadinya...

Apa yang penting comel nak ucapkan terima kasih banyak2 kat korang sbb sudi raikan comel huhu sedih plus terharu sgt2..mane taknya bukan senang k nk ada prg yang sudi nak sayang dan raikan kita..nak2 korang menghabiskan gaji korang tuk belanja comel..thankx ok..sayang korang sangat2 huhuhu
















alkisahnya bila aku sudah tiada

Terlalu lame aku sudah x mencatat kat ruangan sini..erm bukan apa di sebabkan jadual yang terlalu packed..
banyak perkara yang terjadi dalam bulan 12 nih,mane taknya bulan penghujung bagi tahun 2010.lepas nih akan masuk musim baru dan tahun baru..

Apa yang aku nak kongsikan kat sini adalah memandangkan tahun ini adalah tahun terakhir aku akan berkhidmat bersama KLCC Holding.Ramai yang meraikan pemergian aku.huhu (T_T) xtau nak cakap cmne sedih terharu terasa lak aku bila masing masing beria meraikan aku..xkurang jugak pihak atasan yang meminta aku untuk tidak lupakan mereka..(wah sejak bila lak aku nih pekerja contoh)coii mau muntah hijau rakan sejawat aku kalau diorang tau..tapi itulah yang di kata bila ko buat baik maka balasan baik untuk ko di masa akan datang.

Seminggu sebelum hari terakhir aku.kak ana adalah kakak paling vouge yang penah aku kenal..walaupun umurnya lebih kurang ibu aku sendirik tapi jiwanya terlalu memahami aku..aku sangat sayangkan diedie seorang wanita,juga setiausaha kepada GM aku,isteri dan ibu kepada anak2nya.senangtiasa menasihati aku menjadi seorang yang di sayangi orang sentiasa memberi semangat kepada aku.dan dia juga yang pertama meraikan aku..baik hati die takkan dapat tandingi sapa2 yang penah aku kenali hati die sungguh tulus suci murni..aku sangat mengagumi cara perwatakkannya menjadi wanita yang sangat2 aku idamkan..biasalah setiausaha banyak perkara yang telah mereka pelajari untuk menjadi seorang yang berdisiplin..aku suka tengok die,senyum die,gelak die,percakapannya,tertib mkan die..sangat2 soft spoken..boleh cair lah orang cakap.Dengan itu die telah bawa aku ke Pizza Suria KLCC untuk belanja aku lunch bersama aku adalah kak Fiza.heheheh si bonda wannabe..mak buyung dalam bahasa lain aku pnggilnya.heheh yang nih pun sweet jer orang die antara insan yang aku paling rapat juga,slalu die lah tempat aku minta pandangan bila xda kak ana.hehehpemikirannya matang sekali..xmacam aku lak sbb aku nih lebih kebudak budakkan sikit hahah..tapi itulah bubu slalu pnggil aku..budak kecik..
jom layan gambar mkn2 kitaorg dulu..


kak fiza..sweet tul mak buyung nih aku paling suka tengok die bila peknen sweet betol..hahah dahlah montel mmg kiut lah


Hah yang nih lah kak ana..cantik orangnyer..padahal umur lebih kurang mak aku jerw..

Hidangan aku di masa itu



Kotengok cara makan die sopan betol..so adorable 


Set pilihan supata x membazir ok..jimat keyang dan happy sangat2..

dan selepas itu aku telah di hadiahkan ini sebgai tanda ingatan aku kepada mereka..huhu comey sangat2


besarnyer,,heheh teddy bear pemberian kak ana kat aku so sweet thaz kak..i lub u a lot..

Ok belom habis stakat itu..minggu seterusnya si hajar dan umi punya turn lak..

hari yang berlainan si umi dan hajat telah membawa aku makan2 di secret recipe lak..wah2 keyang dah aku di buatnyer hahha..ini lak gang2 nakkal aku di sebabkan mereka muda dan jiwa lak semacam aku gak..hahah..sonok lak sebab xperlu kaber2 malu buat apa pun sume xkisah sbb jiwa muda hahahah..kat secret recipe nih aku di minta apa sahaja yang aku nak makn janji sume tu hajar dan umi yang bayar,,,wah x ke seronok tuh..heheh itulah kelebihan kalau masih ada yang sayangkan kita nak belah pun orang sudi hiburkan hahah..jom layan telatah kami bertiga



teman kesayangan ku


my chocolate blended..so yummy..



tiramitsu cake flavor wif cheese


bff for ever and after


kenakkalan mereka buatkan aku sentiasa muda dan ceria

menu makanan kami


chiken wif hot black paper

umi dengan lagsana die..makanan org perancis ni kot...


ini aku punya laksa sarawak..yumyum..


dah keyang cmni lah jadinya...

Apa yang penting comel nak ucapkan terima kasih banyak2 kat korang sbb sudi raikan comel huhu sedih plus terharu sgt2..mane taknya bukan senang k nk ada prg yang sudi nak sayang dan raikan kita..nak2 korang menghabiskan gaji korang tuk belanja comel..thankx ok..sayang korang sangat2 huhuhu
















20 December 2010

Mafla

Mafla..cerita pasal mafla ..aku nak ctau yang aku baru dapat pemberian dari seorang kawan yg baru balik dari itali..cam biasa lah aku kan,kalau mane2 kawan aku yang keluar negara untuk apa sahaja acara dorang aku mesti mintak sesuatu serveniar,xkisah lah..masa tuh ko buat lah muka xmalu mintak nak barang2 yang ko suka tuh..

macam aku lak mane kawan2 aku pergi aku akan mintak mafla..xtau la kenapa mmg aku sukakan mafla..dan aku xdalah cam sesetengah orang lain yang mintak pesan bawak balik salji lah,kangaroo la..kalau boleh suh bawak balik menara eifel..ada ke patut..sengal hapo...dan aku tetap maintain ngn mafla..

suka mafla nih sebab ia cantik dan unik juga multi function mane taknya selain di gunakan untuk panaskan badan ia juga dapat mencatikkan penampilan siyer ..kenapa?tak caya?betol.Aku stakat nih dah ada 10 jenis mafla lah aa yang aku beli ada yang kawan2 adiahkan yang tersayang bagi pun ada.suka suka suka.kat malaysia nih nak kena tengok cuaca kalau pakai,bukan apa tak kena kang.kang xpasal orang yang mandang ko jelik jer..hahaha gila hape panas2 pakai mafla.."ko hingat malaysia nih london?"aku xda lah cmtu mane yang patut di kenakan ngan gaya suai ngn majlis aku pakai lah.

dan yang terbaru mafla yang aku dapat nih memang cantik juga simple sangat2..jom usha



so adorable...



babe yang nih sbg tutup kepala pun suai..


Mafla

Mafla..cerita pasal mafla ..aku nak ctau yang aku baru dapat pemberian dari seorang kawan yg baru balik dari itali..cam biasa lah aku kan,kalau mane2 kawan aku yang keluar negara untuk apa sahaja acara dorang aku mesti mintak sesuatu serveniar,xkisah lah..masa tuh ko buat lah muka xmalu mintak nak barang2 yang ko suka tuh..

macam aku lak mane kawan2 aku pergi aku akan mintak mafla..xtau la kenapa mmg aku sukakan mafla..dan aku xdalah cam sesetengah orang lain yang mintak pesan bawak balik salji lah,kangaroo la..kalau boleh suh bawak balik menara eifel..ada ke patut..sengal hapo...dan aku tetap maintain ngn mafla..

suka mafla nih sebab ia cantik dan unik juga multi function mane taknya selain di gunakan untuk panaskan badan ia juga dapat mencatikkan penampilan siyer ..kenapa?tak caya?betol.Aku stakat nih dah ada 10 jenis mafla lah aa yang aku beli ada yang kawan2 adiahkan yang tersayang bagi pun ada.suka suka suka.kat malaysia nih nak kena tengok cuaca kalau pakai,bukan apa tak kena kang.kang xpasal orang yang mandang ko jelik jer..hahaha gila hape panas2 pakai mafla.."ko hingat malaysia nih london?"aku xda lah cmtu mane yang patut di kenakan ngan gaya suai ngn majlis aku pakai lah.

dan yang terbaru mafla yang aku dapat nih memang cantik juga simple sangat2..jom usha



so adorable...



babe yang nih sbg tutup kepala pun suai..


Cuba Klik tengok apa jadi!