27 July 2010

kecantikan Bora-Bora




Bora-Bora is a dream landscape just 160 miles northwest of Tahiti.

L.A. Times photographer Bob Chamberlin caught both sides of this island where ultra-luxurious hotels have sprouted in the past few years -- all designed to lure the world's most affluent travelers to this fabled South Pacific island









percutian yang ku idamkan
saper nak sponsorr

kecantikan Bora-Bora




Bora-Bora is a dream landscape just 160 miles northwest of Tahiti.

L.A. Times photographer Bob Chamberlin caught both sides of this island where ultra-luxurious hotels have sprouted in the past few years -- all designed to lure the world's most affluent travelers to this fabled South Pacific island









percutian yang ku idamkan
saper nak sponsorr

25 July 2010

KENDURI AIZA & KID


Al kesahnya..kenduri dak2 skoll aku dulu2 punya classmate da..So majlis berlansung tadi petang..aku lak kena standby g opis jap siapkan report keje jap sbb bos nak senin tu..so gigih la ko dtg keje ahad kan..huhu hari yang sangat mlas nak kemana2

so belah petangnya dah janji ngn gang2 classmate nak gather2 jumpa reramai sume kumpul lepak sesame sebab bukan senang nak jumpa kan..so aku rushing lah dari klcc balik umah bersiap trus gerak ke cheras
tapi sebab aku terlalu lambat kawan2 ramai dah callo..huhuk xdapat jumpa diorang ini sume sebab keje aku huhu
tapi adalah jugak si fendi yg sanggup temankan aku kan...xdalah terase asing bonar dtg kenduri..nak tunggu pengantin layan aku lobam lah sebab diorg sebok duk bergambo..huhu,,so jom layan gambar jela..


SEMOGA KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT...LEPAS NIH KO DAH JAUH JGN LUPA KAN KITAORG OKEH??LUB U AIZA...

 Dalam banyak2 benda aku suka tengok bila majlis kenduri adalah ini..PELAMIN..CANTEKNYErrrrr

KENDURI AIZA & KID


Al kesahnya..kenduri dak2 skoll aku dulu2 punya classmate da..So majlis berlansung tadi petang..aku lak kena standby g opis jap siapkan report keje jap sbb bos nak senin tu..so gigih la ko dtg keje ahad kan..huhu hari yang sangat mlas nak kemana2

so belah petangnya dah janji ngn gang2 classmate nak gather2 jumpa reramai sume kumpul lepak sesame sebab bukan senang nak jumpa kan..so aku rushing lah dari klcc balik umah bersiap trus gerak ke cheras
tapi sebab aku terlalu lambat kawan2 ramai dah callo..huhuk xdapat jumpa diorang ini sume sebab keje aku huhu
tapi adalah jugak si fendi yg sanggup temankan aku kan...xdalah terase asing bonar dtg kenduri..nak tunggu pengantin layan aku lobam lah sebab diorg sebok duk bergambo..huhu,,so jom layan gambar jela..


SEMOGA KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT...LEPAS NIH KO DAH JAUH JGN LUPA KAN KITAORG OKEH??LUB U AIZA...

 Dalam banyak2 benda aku suka tengok bila majlis kenduri adalah ini..PELAMIN..CANTEKNYErrrrr

24 July 2010

Tilam

kesahnya ..pasal tilam..
kenapa tilam ???ikut suka aku lah aku nak post pasal ape pun..
Tapi kali nih tentang tilam ok..
jap nak gelak..hahahaahhHHGGG!!!kenapa aku gelak??!!
suka aku lah..!!!coiii xyah palat na..heheheh
Bukan babe teringat kek Bubu aku hah..kekdahnya kena pikul Tilam ..
TILAM lagi..hahahah jap bagi aku senyum kambing jap...kuikuikui
sebab kak long mintak tolong die belikan tilam tuk dik fie dan alfie..hahahah
biasa lah bubu kan slalu berlagak ala2 macho..
cam biasa setiap sabtu malam minggu aku akan g train badminton
Tapi tertiba bubu dapat arahan untuk mendapatkan tilam untuk anak buah die..
so mana nak cari tilam???cam biasa lah aktiviti aku sebelum g train..singgah pasar malam keramat
So kat situ lah kena cuba dapatkan tilam..
hahahahah...ngat xda..jalan sampai ujung jalan terjumpa lah plak apek jual tilam (toto)
pe lagi..wah xsangka gak tilam skang mahal tu..seratus lebih gak lah..jenuh tawar
So bila dah dapat tu...time nak bawa masuk keta..
hahahahah nak xnak bubu terpakse pikul tilam tu sepanjang jalan..dlm kesesakkan lalu lintas manusia
dalam area pasar malam tuh..
mak ko merah padam muka bubu kaber macho hahahahahah
Sebab apa??sebab pikul tilam..suma yang lalu depan kami..toleh sampai 2 x hahahah
aku hanya iringi bubu dari belakang (kaber line konon2 xkanal bubu )hahahah malu siot...
sambil aku gelak besar tergolek2 dlm hati..sebab tengok bubu aku nih bawa tilam dlm pasar malam..
padan muka!!!hahahah suka betol aku ketawakan bubu...buliii lah ape lagi..bila nak dapat chance leh gelak besar cmni...hahahahah
(so nak sambung gelak jap...huhahahahghhhh!!!!!!)
hahahha...ok2 cukup2...so nak beli barang mkn pun susah ngn jalan sempit just capai apa yang sempat trus cabut masuk keta dan hantar tilam umah along kat keramat...

p/s : k BUBu ayang bangga lah ngan u..hahahah sebab apa??sebab u leh tahan macho sambil bawak tilam anak buah kesayangan hahahahah..steady lah paklang..hahahahah...go go go..gadget!!!!!

Tilam

kesahnya ..pasal tilam..
kenapa tilam ???ikut suka aku lah aku nak post pasal ape pun..
Tapi kali nih tentang tilam ok..
jap nak gelak..hahahaahhHHGGG!!!kenapa aku gelak??!!
suka aku lah..!!!coiii xyah palat na..heheheh
Bukan babe teringat kek Bubu aku hah..kekdahnya kena pikul Tilam ..
TILAM lagi..hahahah jap bagi aku senyum kambing jap...kuikuikui
sebab kak long mintak tolong die belikan tilam tuk dik fie dan alfie..hahahah
biasa lah bubu kan slalu berlagak ala2 macho..
cam biasa setiap sabtu malam minggu aku akan g train badminton
Tapi tertiba bubu dapat arahan untuk mendapatkan tilam untuk anak buah die..
so mana nak cari tilam???cam biasa lah aktiviti aku sebelum g train..singgah pasar malam keramat
So kat situ lah kena cuba dapatkan tilam..
hahahahah...ngat xda..jalan sampai ujung jalan terjumpa lah plak apek jual tilam (toto)
pe lagi..wah xsangka gak tilam skang mahal tu..seratus lebih gak lah..jenuh tawar
So bila dah dapat tu...time nak bawa masuk keta..
hahahahah nak xnak bubu terpakse pikul tilam tu sepanjang jalan..dlm kesesakkan lalu lintas manusia
dalam area pasar malam tuh..
mak ko merah padam muka bubu kaber macho hahahahahah
Sebab apa??sebab pikul tilam..suma yang lalu depan kami..toleh sampai 2 x hahahah
aku hanya iringi bubu dari belakang (kaber line konon2 xkanal bubu )hahahah malu siot...
sambil aku gelak besar tergolek2 dlm hati..sebab tengok bubu aku nih bawa tilam dlm pasar malam..
padan muka!!!hahahah suka betol aku ketawakan bubu...buliii lah ape lagi..bila nak dapat chance leh gelak besar cmni...hahahahah
(so nak sambung gelak jap...huhahahahghhhh!!!!!!)
hahahha...ok2 cukup2...so nak beli barang mkn pun susah ngn jalan sempit just capai apa yang sempat trus cabut masuk keta dan hantar tilam umah along kat keramat...

p/s : k BUBu ayang bangga lah ngan u..hahahah sebab apa??sebab u leh tahan macho sambil bawak tilam anak buah kesayangan hahahahah..steady lah paklang..hahahahah...go go go..gadget!!!!!

21 July 2010

Fahami bahasa cinta suami





Pernahkah anda dengar cerita dari rakan-rakan anda yang mengatakan suami mereka tidak pernah mengungkapkan kata cinta kepada mereka walaupun sudah berumah tangga bertahun-tahun lamanya? Emmm… adakah benar cinta itu boleh dinyatakan dengan kata-kata? Mari kita cuba memahami bahasa cinta suami melalui hasil tulisan Zaharah Manap, majalah Pa&Ma keluaran Januari 2007.

Memang sikap lelaki tidak suka menunjukkan sikapnya secara terang lebih-lebih lagi bersifat peribadi. Walaupun tidak mengungkapkan kata “I love you”, “kaulah kekasihku”, “Oh… my soulmate”, atau “You know how much I love you…” dan sebagainya, cinta mereka tetap ada pada anda. Ada beberapa tanda memberi maksud “Aku cinta pada mu” yang mungkin anda tidak perasan.

Berikut antaranya:

1) Pandangan mata
Mata tidak hanya untuk memandang tetapi berfungsi sebagai penyampai maksud dan pesanan yang jujur. Lihat pada mata pasangan. Jika dia pandang terus kepada anda dan tidak terganggu dengan keadaan sekeliling bermakna anda adalah seorang yang bererti baginya.

2) Ingat makanan kegemaran anda
Mengingati makanan kegemaran anda adalah slah satu tanda cinta yang selama ini dipendamnya. Misalnya, anda gemar kek pisang. Si dia terlihat orang menjual kek pisang ketika pulang dari pejabat dan terus membelinya untuk diberikan kepada anda. Tidak salah lagi itulah cara dia menunjukkan perhatian.

3) Berbicara tentang masa depan
Si dia senang duduk berbincang dengan anda tentang masa akan datang. Mungkin soal rumah, kedudukan kewangan, hal anak-anak dan sebagainya. Jika ini tingkah laku yang ditunjukkan oleh suami bermakna dia ingin bersama anda selama-lamanya.

4) Menghargai hadiah anda 
Dari dahulu hingga sekarang si dia tetap setia dengan dompet yang anda hadiahkan. Tidak pernah dia memilih dompet lain walaupun keadaan dompet pemberian anda itu kelihatan begitu ‘uzur’. Inilah tanda terima kasih dan sayang kepada anda.

5) Selalu di sisi
Ketika keluar berjalan-jalan, dia lebih senang berada dekat dengan anda. Bak pengawal keselamatan anda sentiasa dijaga. Ha… kini anda mulai sedar ya!

6) Lakukan bersama-sama
Si dia enggan keluar jika anda tidak ikut sekali. Si dia juga merayu supaya anda keluar dengannya, jika tidak dia tak berpeluang untuk keluar bersosial.

7) Rahsia
Pasangan tidak pernah berahsia tentang semua perkara sepanjang bergelar suami isteri. Apa sahaja cerita yang berlaku sama ada di pejabat, rumah dan sebagainya dikongsi bersama. Dan kisah anda berdua pula tidak diceritakan kepada orang lain. Inilah dikatakan cinta.

8 ) Rela menjemput 
Anda berada dalam keadaan terdesak ketika pulang sendiri ke rumah dari pejabat. Dan suami anda tidak berlengah dan setuju untuk datang jadi penyelamat. Sikap si dia ini sebenarnya memberi tahu yang dia begitu ambil berat dan sayangkan anda.


p/s: Ni utk renungan bersama suami isteri... bukannya utk satu pihak je tau...

Fahami bahasa cinta suami





Pernahkah anda dengar cerita dari rakan-rakan anda yang mengatakan suami mereka tidak pernah mengungkapkan kata cinta kepada mereka walaupun sudah berumah tangga bertahun-tahun lamanya? Emmm… adakah benar cinta itu boleh dinyatakan dengan kata-kata? Mari kita cuba memahami bahasa cinta suami melalui hasil tulisan Zaharah Manap, majalah Pa&Ma keluaran Januari 2007.

Memang sikap lelaki tidak suka menunjukkan sikapnya secara terang lebih-lebih lagi bersifat peribadi. Walaupun tidak mengungkapkan kata “I love you”, “kaulah kekasihku”, “Oh… my soulmate”, atau “You know how much I love you…” dan sebagainya, cinta mereka tetap ada pada anda. Ada beberapa tanda memberi maksud “Aku cinta pada mu” yang mungkin anda tidak perasan.

Berikut antaranya:

1) Pandangan mata
Mata tidak hanya untuk memandang tetapi berfungsi sebagai penyampai maksud dan pesanan yang jujur. Lihat pada mata pasangan. Jika dia pandang terus kepada anda dan tidak terganggu dengan keadaan sekeliling bermakna anda adalah seorang yang bererti baginya.

2) Ingat makanan kegemaran anda
Mengingati makanan kegemaran anda adalah slah satu tanda cinta yang selama ini dipendamnya. Misalnya, anda gemar kek pisang. Si dia terlihat orang menjual kek pisang ketika pulang dari pejabat dan terus membelinya untuk diberikan kepada anda. Tidak salah lagi itulah cara dia menunjukkan perhatian.

3) Berbicara tentang masa depan
Si dia senang duduk berbincang dengan anda tentang masa akan datang. Mungkin soal rumah, kedudukan kewangan, hal anak-anak dan sebagainya. Jika ini tingkah laku yang ditunjukkan oleh suami bermakna dia ingin bersama anda selama-lamanya.

4) Menghargai hadiah anda 
Dari dahulu hingga sekarang si dia tetap setia dengan dompet yang anda hadiahkan. Tidak pernah dia memilih dompet lain walaupun keadaan dompet pemberian anda itu kelihatan begitu ‘uzur’. Inilah tanda terima kasih dan sayang kepada anda.

5) Selalu di sisi
Ketika keluar berjalan-jalan, dia lebih senang berada dekat dengan anda. Bak pengawal keselamatan anda sentiasa dijaga. Ha… kini anda mulai sedar ya!

6) Lakukan bersama-sama
Si dia enggan keluar jika anda tidak ikut sekali. Si dia juga merayu supaya anda keluar dengannya, jika tidak dia tak berpeluang untuk keluar bersosial.

7) Rahsia
Pasangan tidak pernah berahsia tentang semua perkara sepanjang bergelar suami isteri. Apa sahaja cerita yang berlaku sama ada di pejabat, rumah dan sebagainya dikongsi bersama. Dan kisah anda berdua pula tidak diceritakan kepada orang lain. Inilah dikatakan cinta.

8 ) Rela menjemput 
Anda berada dalam keadaan terdesak ketika pulang sendiri ke rumah dari pejabat. Dan suami anda tidak berlengah dan setuju untuk datang jadi penyelamat. Sikap si dia ini sebenarnya memberi tahu yang dia begitu ambil berat dan sayangkan anda.


p/s: Ni utk renungan bersama suami isteri... bukannya utk satu pihak je tau...

20 July 2010

Wishlist Termakbul terima kasih sayang....


dapat hadiah di hari jadi ku.....











Bila baca kad nih,,tersentuh aku dan paling buat aku terkejut dalam kad tu ada tanya :NAK HADIAH X???adoiii..sape xnak oiii sayang oii mestilah mau...tapi buat2 ego..dlm kad tu bertulis lagi.."KALAU NAK AMIK DALAM BEG RAKET I!!aku cakap lah ok..tapi bubu pakse aku g amik hadiah tu..bila bukak beg raket..aku tengok ada kotak besar..so..aku goyang2 goncang2..berat cam..coklat xpun..ntah xmampu nak bayangkan..bila aku bukak...wargHHHHHHHHHhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hati aku berbunga2 seperti anak kura-kura baru belajar terbang ko...nah amik ko..apa aku dapat...







p/s : terharu aku sebab bubu selalu memenuhi apa sahaja kehendak aku..apa yang aku nak hajat mintak mesti aku akan dapat..bubu xpernah loket duit ngn aku...siyess aku betol2 terharu nak nangis pun ada mana taknya..kami kan gado..aku dah terpikir bukan2 dah sebab terlalu ego nak mengalah ngn bubu..tapi xsangka die bagi yang terbaik untuk aku...aku sayang bubu sangat2...padahal die baru belikan hp kat aku belom sampai setahun aku guna hp tu skang die dah dapatkan yang lain atas sebab itu adalah hajat dalam senarai yang aku mintak dlm post sebelum nih...huhu

Bubu i love u bebeh!!!love u a lot,tight,and more more more 4eva...thaz for been the best man win for me..
ayang bangga dengan u sayang...muah muah muah..(sila muntah ok..aku tengah nak berjiwang jap nih)

Paling aku xsangka bubu siap leh buat post kat blog die tentang besday aku bertajuk




Sempena besday lu yang ke 27 ni, gua pun bersyukur apa bila mana ketemu dengan lu satu tika dulu.Dah rezeki gua orang lain sila jangan jeles, kalau dikenangkan semula boleh jugak dikategori tragis sket.kalau di pilem kan boleh sapu bersih semua anugerah ni. Sebelum gua kenal lu, gua dah kenal bapak lu dulu.gua dah torai kautim sket sket.bapak lu On, mak lu jer Off . Time tu gua malu malu lagi. :) . Gua kenal lu dari "court Badminton" bukan "court Mamot".Sepanjang dari perkenalan gua dulu tu,gua rasa dah lebih 5 batang raket gua patah.Patah bukan sebab lu,tapi sebab member gua bingai .gua sesaja jer ni bagitau lu.mana tau lu nak hadiahkan gua raket baru. Dan sepanjang gua mengenali lu pelbagai rintangan gua kena hadapi termasuklah gua berlawan 1 by 1 dengan "antu antu bomoh puchong"ingat lagi tak?ngeh ngeh ngeh, terpaksa kuar masuk longkang berkali kali.Ini membuatkan gua terpikir sebenarnya lu ni tak la se "perfect" mana pun.Tapi itu jugak lah penyebabnya gua suka kat lu dan gua tahu yang orang kesayangan gua ni adalah manusia normal biasa bukan malaikat,bukan jin,takda kaitan ngan ayah pin dan bukan juga ampai kain.


Wishlist Termakbul terima kasih sayang....


dapat hadiah di hari jadi ku.....











Bila baca kad nih,,tersentuh aku dan paling buat aku terkejut dalam kad tu ada tanya :NAK HADIAH X???adoiii..sape xnak oiii sayang oii mestilah mau...tapi buat2 ego..dlm kad tu bertulis lagi.."KALAU NAK AMIK DALAM BEG RAKET I!!aku cakap lah ok..tapi bubu pakse aku g amik hadiah tu..bila bukak beg raket..aku tengok ada kotak besar..so..aku goyang2 goncang2..berat cam..coklat xpun..ntah xmampu nak bayangkan..bila aku bukak...wargHHHHHHHHHhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hati aku berbunga2 seperti anak kura-kura baru belajar terbang ko...nah amik ko..apa aku dapat...







p/s : terharu aku sebab bubu selalu memenuhi apa sahaja kehendak aku..apa yang aku nak hajat mintak mesti aku akan dapat..bubu xpernah loket duit ngn aku...siyess aku betol2 terharu nak nangis pun ada mana taknya..kami kan gado..aku dah terpikir bukan2 dah sebab terlalu ego nak mengalah ngn bubu..tapi xsangka die bagi yang terbaik untuk aku...aku sayang bubu sangat2...padahal die baru belikan hp kat aku belom sampai setahun aku guna hp tu skang die dah dapatkan yang lain atas sebab itu adalah hajat dalam senarai yang aku mintak dlm post sebelum nih...huhu

Bubu i love u bebeh!!!love u a lot,tight,and more more more 4eva...thaz for been the best man win for me..
ayang bangga dengan u sayang...muah muah muah..(sila muntah ok..aku tengah nak berjiwang jap nih)

Paling aku xsangka bubu siap leh buat post kat blog die tentang besday aku bertajuk




Sempena besday lu yang ke 27 ni, gua pun bersyukur apa bila mana ketemu dengan lu satu tika dulu.Dah rezeki gua orang lain sila jangan jeles, kalau dikenangkan semula boleh jugak dikategori tragis sket.kalau di pilem kan boleh sapu bersih semua anugerah ni. Sebelum gua kenal lu, gua dah kenal bapak lu dulu.gua dah torai kautim sket sket.bapak lu On, mak lu jer Off . Time tu gua malu malu lagi. :) . Gua kenal lu dari "court Badminton" bukan "court Mamot".Sepanjang dari perkenalan gua dulu tu,gua rasa dah lebih 5 batang raket gua patah.Patah bukan sebab lu,tapi sebab member gua bingai .gua sesaja jer ni bagitau lu.mana tau lu nak hadiahkan gua raket baru. Dan sepanjang gua mengenali lu pelbagai rintangan gua kena hadapi termasuklah gua berlawan 1 by 1 dengan "antu antu bomoh puchong"ingat lagi tak?ngeh ngeh ngeh, terpaksa kuar masuk longkang berkali kali.Ini membuatkan gua terpikir sebenarnya lu ni tak la se "perfect" mana pun.Tapi itu jugak lah penyebabnya gua suka kat lu dan gua tahu yang orang kesayangan gua ni adalah manusia normal biasa bukan malaikat,bukan jin,takda kaitan ngan ayah pin dan bukan juga ampai kain.


HAND MADE CHOCOLATE












HOMEMADE CHOCOLATE KHAS DARI KEDAI ONLINE COMEL

Berminat boleh menghubungi saya untuk tempahan :

  • ACARA PERKHAWINAN ATAU PARTI HARIJADI
  • HANTARAN @ DOORGIFT
  • SUKA-SUKA UNTUK DIRI SENDIRI
  • TEMPAHAN PERAYAAN
HARGA

  • 1 BIJI = RM1.20
  • 2 BIJI = RM2.00 ( 1 bijik rm1.20 , kalau beli 2 bijik rm2.00 so anda sudah jimat rm0.40 sen)
BOLEH JUGA BELI SECARA PUKAL (ini korang nak berapa RM pun aku leh sediakan sebab yang ini kita jual timbang GRAM.

BERMULA DARI

  • RM5
  • RM10
  • RM20
  • RM30
  • RM...........(mengikut berapa RM korang nak tempah)

PENGHANTARAN COD /POSLAJU SELEPAS ORDER & PEMBAYARAN
CAS POSLAJU DIKENAKAN RM3.00

Berminat hubungi comel di YM : comot_cancer@yahoo.com / Email :comotcml@gmail.com
012-2641517@017-6734296 (cik comel)



p/s : skali rase mesti mau lagi..cuba lah....

HAND MADE CHOCOLATE












HOMEMADE CHOCOLATE KHAS DARI KEDAI ONLINE COMEL

Berminat boleh menghubungi saya untuk tempahan :

  • ACARA PERKHAWINAN ATAU PARTI HARIJADI
  • HANTARAN @ DOORGIFT
  • SUKA-SUKA UNTUK DIRI SENDIRI
  • TEMPAHAN PERAYAAN
HARGA

  • 1 BIJI = RM1.20
  • 2 BIJI = RM2.00 ( 1 bijik rm1.20 , kalau beli 2 bijik rm2.00 so anda sudah jimat rm0.40 sen)
BOLEH JUGA BELI SECARA PUKAL (ini korang nak berapa RM pun aku leh sediakan sebab yang ini kita jual timbang GRAM.

BERMULA DARI

  • RM5
  • RM10
  • RM20
  • RM30
  • RM...........(mengikut berapa RM korang nak tempah)

PENGHANTARAN COD /POSLAJU SELEPAS ORDER & PEMBAYARAN
CAS POSLAJU DIKENAKAN RM3.00

Berminat hubungi comel di YM : comot_cancer@yahoo.com / Email :comotcml@gmail.com
012-2641517@017-6734296 (cik comel)



p/s : skali rase mesti mau lagi..cuba lah....

18 July 2010

"I Love to Touch My _____"LG contest.

Ok tajuk posting aku kali ini..adalah tentang :"I LOVE MY????" contest ,sebab ini contest my LG Phone.so aku consider aku LOVE LOVE sama itu LG phone la..Sume tentang TOUCH SCREEN..dan LG PHONE..kenapa kau suka??aku suka??korang sume SUKA??!!tentang  TOUCH SCREEN ni..kena lah kongsi kat sini

Kenapa lah..bagi aku lah kan..kenapa suka TOUCH SCREEN??itu yang contest nih mintak lan..aku suka TOUCH SCREEN ni sebab i mudah bagi aku,nampak cam kelass uoll bila henpon ko hanya menggunakan teknik sentuhan je untuk mengaplikasi kan suma aplikasi dan program dalam phone..hah tak ke canggih bila segalanya mudah di lakukan ..dengan perlakuan di hujung jari sahaja..heheh cam iklan plak ek..tapi tulah sebab2 kenapa aku pilih tuh touch the screen sahaja tuk kemudahan telekomunikasi aku..senang tau..tip tup..tip top..mudah kan..mudah dari jenis pattern lame yang ada botton yang bila kita kerap berSMS atau prees botton lame2 word atas botton sampai luntur tertanggal hahahahh...pahtu mula la kena gagau cari keypad baru sebab yang lame dah lebam..huhu..tapi yang baru punya style baru skng ko kena touch je..memang senang mudah...kan..kan..







canggih x ??style sekarang lah so..kena bertukarrr!!!!!!!!!!

"AKU DAH TAK KISAH APA ORANG NAK KATE YANG PENTING AKU SANGAT@ LAH TERINGIN NAK PERGI KE " LG Cookie Monster Party!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BAWA LAH DAKU PERGI!!!! PLEASE!!!!!!!!!!!



p/s : berminat sila klik di sini  http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/06/29/cookie-monsters-unite-for-the-lg-cookie/

"I Love to Touch My _____"LG contest.

Ok tajuk posting aku kali ini..adalah tentang :"I LOVE MY????" contest ,sebab ini contest my LG Phone.so aku consider aku LOVE LOVE sama itu LG phone la..Sume tentang TOUCH SCREEN..dan LG PHONE..kenapa kau suka??aku suka??korang sume SUKA??!!tentang  TOUCH SCREEN ni..kena lah kongsi kat sini

Kenapa lah..bagi aku lah kan..kenapa suka TOUCH SCREEN??itu yang contest nih mintak lan..aku suka TOUCH SCREEN ni sebab i mudah bagi aku,nampak cam kelass uoll bila henpon ko hanya menggunakan teknik sentuhan je untuk mengaplikasi kan suma aplikasi dan program dalam phone..hah tak ke canggih bila segalanya mudah di lakukan ..dengan perlakuan di hujung jari sahaja..heheh cam iklan plak ek..tapi tulah sebab2 kenapa aku pilih tuh touch the screen sahaja tuk kemudahan telekomunikasi aku..senang tau..tip tup..tip top..mudah kan..mudah dari jenis pattern lame yang ada botton yang bila kita kerap berSMS atau prees botton lame2 word atas botton sampai luntur tertanggal hahahahh...pahtu mula la kena gagau cari keypad baru sebab yang lame dah lebam..huhu..tapi yang baru punya style baru skng ko kena touch je..memang senang mudah...kan..kan..







canggih x ??style sekarang lah so..kena bertukarrr!!!!!!!!!!

"AKU DAH TAK KISAH APA ORANG NAK KATE YANG PENTING AKU SANGAT@ LAH TERINGIN NAK PERGI KE " LG Cookie Monster Party!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BAWA LAH DAKU PERGI!!!! PLEASE!!!!!!!!!!!



p/s : berminat sila klik di sini  http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/06/29/cookie-monsters-unite-for-the-lg-cookie/

14 July 2010

Cuba Klik tengok apa jadi!