6 December 2010

Oter rambut

Korang ingatkan post aku yang lepas aku terpakse korbankan rambut aku yang panjang mengurai tu...di sebabkan aku potong rambut aku lah..Mr.tunang dah marah sangat2 ngn aku..nak baut camne..dahtu boleh lak rambut aku berkeadaan sangat kesian maknanya rambut aku xkelihatan cantik lagi...so nak xnak untuk kebaikan sume..mr.Tunang dah bising2 ngn aku supaya aku pegi oter rambut dengan syarat mengekalkan ukuran rambut yang sedia ada..bermakna xmo pendek lagik ok...

nak xnak aku carik lah tukang gunting yang expert sikit potong rambut mengikut citarasa mr.tunang kan..

alhamdullah jumpa gak tukang gunting tuh..nek pening gak bila aku nyatakan aku nak oter rambut nak potong yg x patut tapi xnak pendek dan nak kekalkan panjang asal rambut aku..xkisah lah die tukang rambut kan..mestilah die lebih tau...so jom tengok hasilnyer


nih gambar aku sebelum...
;
;
;
;
;
dan yang bawah2 nih selepas..ok x???








p/s: bubu sayang rambut i nih still panjang lagi dan akan terus panjang tau...heheheh..

8 comments:

saya_arief said...

okeh...
smart..
;p

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ERM THAZ

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

posing2....

miszlullaby said...

cantik da^^

**Bila Comel Jadi Comot** said...

meniti-mesti poast baru nampak menarik..kalau x kosong jer

**Bila Comel Jadi Comot** said...

mizlullaby-heheheh thaz...tapi kita suka mata ML..

janggut said...

cam mak lampir

comel said...

kuang ajar u kan..die member ayg jgn ejek org ok..u kambeng!!

Cuba Klik tengok apa jadi!