6 December 2010

magical birthday party

Hah kali nih aktiviti aku adalah menghadiri party arijadi anak kawan kat mane...jom tgk gambar yang aku paparkan...


wah tema nak blue and white ok...magical birthday theme lagik...kek pun nak biru putih ok...


hah yang pakai topi tulah danish dan yang di dukung daddy tulah arianna...bulan da tarikh kelahiran yang sama pandai kan dorang set time bila anak dorang nak produced..ekekekek..




antara rakan yang hadir...


hahah gambar owner kena letak sbgai bukti kehadiran ..so Mr tunng mengenakan blue tshirt dan aku hanya berdress putih bertali halus...make snow whiteblue simple2 jer...

So happy birthday to both of em...smoga dorang maintain kiut n menjadi anak yg soleh dan solehah..



0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!