30 December 2010

# Aktiviti comel

La Senza Comel



Haahahah...perlu ke jah nak mention ko beli bra baru..ciss...kenalah jah..fenat mak musing satu klcc semata mata carik benda alah nih,Hah menunjuk?! xdalah..alah bukan mahal pun standard la harga bra2 kat pasaran kan..hah memalukan..ceh!!poddacih..malu bondo er...sarung tu kan memang keperluan bagi setiap wanita..xtau lah kalau korang xsuka pakai kan..ekekek ok2 joking.

Erm..ni lah masa yang aku ada masa tuk beli,kalau x slalu tertangguh jer nak2 plak saiz aku nih jenis yang somey2 jer..xdalah sebesar tembikai cino..wallaweii..siyess jah itu saiz tuk victoria secret boleh lah..Apa brand aku suka layan..hah ini lah yang aku nak kongsi..heheh aku sukakan barand ni dah lame bersama mereka..apa??apa lagi kalau bukan La Senza.


Hah jah,aku setia ngn brand nih,sebab ia selesa dan sesuai lah ngn aku yang berbadan kecil/kurus nih...heheh suai lah pakai yang jenis2 nih..xmahal pun alah korang nih jgn lah berkira sangat tuk diri sendiri je pun hahahah..Aku beli ni pun atas bantuan n pendapat dari kak ana dan kak fiza..masa dalam boutique tu..mak aih mata aku betol2 memancor terpampang jer nengok satu lingerie tu..wah santeknyer suka betol aku warna die lak itam ngn pink..seksi tuh...apa pun tggu lah nanti2 aku beli lagik..
Tunggu lah theme baru lagi dari La Senza nt aku beli aku update lagi ekekek.

Layannnn.....

6 comments:

  1. wakakakka..tkjut ml tgk bra!

    selamat tahun baru comel=)

    ReplyDelete
  2. ingat kan ape tadi..
    hoho..
    selamat tahun baru.

    ReplyDelete
  3. ML-heheheh slamat yahun baru bila nk dtg jumpa comel

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews