25 December 2010

alkisahnya bila aku sudah tiada

Terlalu lame aku sudah x mencatat kat ruangan sini..erm bukan apa di sebabkan jadual yang terlalu packed..
banyak perkara yang terjadi dalam bulan 12 nih,mane taknya bulan penghujung bagi tahun 2010.lepas nih akan masuk musim baru dan tahun baru..

Apa yang aku nak kongsikan kat sini adalah memandangkan tahun ini adalah tahun terakhir aku akan berkhidmat bersama KLCC Holding.Ramai yang meraikan pemergian aku.huhu (T_T) xtau nak cakap cmne sedih terharu terasa lak aku bila masing masing beria meraikan aku..xkurang jugak pihak atasan yang meminta aku untuk tidak lupakan mereka..(wah sejak bila lak aku nih pekerja contoh)coii mau muntah hijau rakan sejawat aku kalau diorang tau..tapi itulah yang di kata bila ko buat baik maka balasan baik untuk ko di masa akan datang.

Seminggu sebelum hari terakhir aku.kak ana adalah kakak paling vouge yang penah aku kenal..walaupun umurnya lebih kurang ibu aku sendirik tapi jiwanya terlalu memahami aku..aku sangat sayangkan diedie seorang wanita,juga setiausaha kepada GM aku,isteri dan ibu kepada anak2nya.senangtiasa menasihati aku menjadi seorang yang di sayangi orang sentiasa memberi semangat kepada aku.dan dia juga yang pertama meraikan aku..baik hati die takkan dapat tandingi sapa2 yang penah aku kenali hati die sungguh tulus suci murni..aku sangat mengagumi cara perwatakkannya menjadi wanita yang sangat2 aku idamkan..biasalah setiausaha banyak perkara yang telah mereka pelajari untuk menjadi seorang yang berdisiplin..aku suka tengok die,senyum die,gelak die,percakapannya,tertib mkan die..sangat2 soft spoken..boleh cair lah orang cakap.Dengan itu die telah bawa aku ke Pizza Suria KLCC untuk belanja aku lunch bersama aku adalah kak Fiza.heheheh si bonda wannabe..mak buyung dalam bahasa lain aku pnggilnya.heheh yang nih pun sweet jer orang die antara insan yang aku paling rapat juga,slalu die lah tempat aku minta pandangan bila xda kak ana.hehehpemikirannya matang sekali..xmacam aku lak sbb aku nih lebih kebudak budakkan sikit hahah..tapi itulah bubu slalu pnggil aku..budak kecik..
jom layan gambar mkn2 kitaorg dulu..


kak fiza..sweet tul mak buyung nih aku paling suka tengok die bila peknen sweet betol..hahah dahlah montel mmg kiut lah


Hah yang nih lah kak ana..cantik orangnyer..padahal umur lebih kurang mak aku jerw..

Hidangan aku di masa itu



Kotengok cara makan die sopan betol..so adorable 


Set pilihan supata x membazir ok..jimat keyang dan happy sangat2..

dan selepas itu aku telah di hadiahkan ini sebgai tanda ingatan aku kepada mereka..huhu comey sangat2


besarnyer,,heheh teddy bear pemberian kak ana kat aku so sweet thaz kak..i lub u a lot..

Ok belom habis stakat itu..minggu seterusnya si hajar dan umi punya turn lak..

hari yang berlainan si umi dan hajat telah membawa aku makan2 di secret recipe lak..wah2 keyang dah aku di buatnyer hahha..ini lak gang2 nakkal aku di sebabkan mereka muda dan jiwa lak semacam aku gak..hahah..sonok lak sebab xperlu kaber2 malu buat apa pun sume xkisah sbb jiwa muda hahahah..kat secret recipe nih aku di minta apa sahaja yang aku nak makn janji sume tu hajar dan umi yang bayar,,,wah x ke seronok tuh..heheh itulah kelebihan kalau masih ada yang sayangkan kita nak belah pun orang sudi hiburkan hahah..jom layan telatah kami bertiga



teman kesayangan ku


my chocolate blended..so yummy..



tiramitsu cake flavor wif cheese


bff for ever and after


kenakkalan mereka buatkan aku sentiasa muda dan ceria

menu makanan kami


chiken wif hot black paper

umi dengan lagsana die..makanan org perancis ni kot...


ini aku punya laksa sarawak..yumyum..


dah keyang cmni lah jadinya...

Apa yang penting comel nak ucapkan terima kasih banyak2 kat korang sbb sudi raikan comel huhu sedih plus terharu sgt2..mane taknya bukan senang k nk ada prg yang sudi nak sayang dan raikan kita..nak2 korang menghabiskan gaji korang tuk belanja comel..thankx ok..sayang korang sangat2 huhuhu
















6 comments:

NARDtheNERD said...

mmg kak ana cantikk...
:))

**Bila Comel Jadi Comot** said...

betol tu kan kan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sedapnye....

**Bila Comel Jadi Comot** said...

yumyum

Ct_hAjAr said...

hehehe..sama2 my dear..apa ada hal..tak ada hal punyer...

p/s:usha my blog laks..ekeke

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh hajar sayang u ketat2 la lalink

Cuba Klik tengok apa jadi!