14 November 2010

Steamboat @ FLAMING RESTAURANT

Kali ni kita cita pasal makan lak ok..apa makan yang aku maksudkan adalah...
satu petang di petang ahad tertiba bubu ada buat announcement kat fb die yg die nak bawa aku makan steamboat kat bandar sunway..Ini di sebabkan keperihatinan bubu pada aku sebab dah lame benar die xbawak aku kuo..hahhaha..nak2 bawak jejalan sebab die sememangnya sangat sebok punya orang..huhu..tapi kali nih beria die nak bawa aku..so aku ON je..lampu dah ijau babe apa mau tunggu lagi..



So bersiap lah aku untuk kesana...dan aku telah pastikan perut aku kosong sebab makan kat sana bayar skali ..dan makan sampai lebammmm....dan nak tau apa hidangan aku yang aku pilih semasa makan kat sana..jom..layan gambar2 makanan kat bawah nih,eh lupa lak nak ctau tempat aku makan ni terletak di bandar sunway betol2 kat tepi sunway pyramid..Ok aku xlupa nak attached kan korang business card dorang kat korang..


Ok korang dah nampak kan..siap rega siap pakej siap no tepon so kalau berminat boleh datang..yang penting bayar murah ,self service dan makan sampai lebam sampai muntah..ok..

Jom layan makanan yang aku santap jom


banyak lagi yang akan di angkut..





ini yang paling aku suka..bukan suka makan ..suka tengok sebab sweet sangat..budak2 suka la ni



sos sebagai pencicah


menunjukkan kegedikkan ku untuk tunang tercinta





rakamkan detik bersama sekali lagi ...


senyum kambing


kekeyangan la nih


trus nak blah sebab perut cam nak meletop

Ok lah korang kesudahan cerita makan aku nih mmg lah sedap mmg lah keyang dan sangat berpuas hati..so korang jemput2 lah ajak2 lah sedara mara suku kaum keluarga datang menjamu selera ok kat sini ..xnyesal punya..insyallah...













 

2 comments:

Ct_hAjAr said...

sedapnya..tetibe teringin nak makan steamboat kat Johnny's Restaurant..
yummy..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahaha tau xpe mmg best la hajar

Cuba Klik tengok apa jadi!