29 November 2010

# Aktiviti comel

NATRAH



Sory lah korang walau aku yang pertama tengok Natrah masa 1st day launch tapi tulah aku xda masa nak update kat sini..

Korang yang belom tengok patut g tengok siyess babe..mmg best aku sampai touching la..hahahah leh lak aku nangis kan..betol jalan citer die sampai terus ke hati aku...mmg bagus lah pengarah die sape lagi kalau bukan emma fatima.selama nih aku dengar je orang duk sebut2 yang die nih bagus kalau buat cina..nah skng aku sendirik tgk n hayati jalan citer natrah nih mmg tersentuh..huhuhu sedihnyerrr...mmg xle kata...kesian nasib natrah

yela hidupnya di persimpangan antara kasih sayang cinta dan agama..kesudahannnya badan jiwa raga serta roh merana..aku xle lah citer lelebih sbb nt korang nak g tgk xakan syiok lah...
penulis merakamkan detik bersama poster ketas pelakon natrah..cun kan kan..??

pe2pun lakonan akan hidup jika pelakon yg bawakkan watak tu betol2 menjiwai watak masing2 begitu lah pelakon2 natrah..best best best big hand to ...remy ishak,my lovely woman maya karim ...sofea jane...umi aida..susan lacester..dan ramai lagi lah...mmg best..

So jom layan gambar aku lak sepanjang berada di sana...

member2 satu skol...berkumpul sambil melayan air mata..ngehngehngeh


umo dah banyak tapi pangai masing2...coiii..


The best friend till the end



dak kam dan ilma




p/s : Pahni kitaorang nak g tengok siti dialam fantasi lak..best best best bulan 12 nih jom jom...


4 comments:

  1. Huhuhu...cam best..tapi Ml jauh la..xle nak tgk =(

    ReplyDelete
  2. meniti-ko kena g tengok..nt tggu siti di alam fantasi best ko...

    ReplyDelete
  3. hye mizlullaby-so sweet heheheh u mmg lah jauh xpe lah u i tolong tgkkn untuk u ok..

    lagipun da novel die xlame lagi kuo la tu

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews