8 November 2010

menghabiskan masa dengan menonton


Biasa la korang coti2 hujung minggu nih xda apa yg nak aku buat..nak kuo umah pun sah2 lah malas pe lagi ngn berbekalkan mc yang aku dapat selama 2 hari di sebabkan xsihat..tah aku rase aku sehat tapi doktor tu cakap aku xsihat..so aku pollow jela..

dengan itu juga aku cuba mengahabiskan masa lapang aku yg membosankan lagi xda hala tuju dengan menonton tv sepanjang hari..bukan stakat tengok n tonton rancangan biasa tapi aku layan VCD..hoii cabul mulut korang kan..ko hingat aku layan cd blue ke..(istifar sambil gosok dada)astafirullah...aku bukan jebis cmtu lah,...aku layan cite KAPOW n MANTRA..

Best lah citer kapaw tu..memang aku tergelak tahap gaban sbb xtahan ngn lawak si jizan raja lawak tu..bagus tul die bawak watak die..mmg bagus xsia2 jadi anak seni..yg xle blah masa muka die itam legam..pasal kena voltan tggi masa nak jadi super hero..cilakak punya bell..boleh lak die kenakan kawan die..pe2pun mmg berhasil lah jugak usaha bongok diorg tu..dah kuasa tuhan nak bagi kan..paling sedih part die halau mak die..dah cam anak tanggang derhaka lak..korang xpenah tgk kan..so ko mesti tengok besttt!!!boleh bagi 4.5star.**** lah sebab best.

Citer Mantra pun best mula2 tengok mmg xpaham nak2 citer hantu ko..aku nih poyok2 cam brani hakikatnya aku nih mmg penakut habis..gelap xle sunyi xle..takut cam ada org perati jer..tapi bila dah nak part akhir tuh baru tau jalan citer..kira best lah citer pasal ilmu kebatinan sumatra sana..yg di amal akhirnya mkn diri..pe2pun aku boleh bagi 4.5*** gak lah citer tu..best...

Lepas nih xtau nak layan citer apa..tggu lah kang aku cito ok..chow..chin choww...

2 comments:

Lovely Emy said...

dua2 cerita xpernah tengok, best eh.. ;)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Lovely emy-mmh best kena tengok..xnyesal punya

Cuba Klik tengok apa jadi!