5 November 2010

Jadi Model Rambut Tuk JULIEANNE TONY & GUY STUDIO

minggu lepas duk soksek soksek ngn nadia tertiba die cakap member die nak cari model tuk dandan rambut ikut die punya exam request la..

So pedandan aku di kenali sbg Julianne atau baby..muda lagi budak nih tapi bagus ..banyak pengalaman..PR die gak bagus buat kan aku x jemu di dandan oleh die..

Untuk rambut aku telah di tetapkan untuk buat "BLOW DRY" julianne dan pemeriksa kata rambut aku sihat ..+cantik..lurus cam buat rebord...(yup sememangnya aku xpenah buat reborn)alhamdullah syukur juga di kurniakan rambut yang lurus...Tapi sebenarnya aku suka rambut aku di curl kan...siyes..cantik sangat...hakikatnya rambut aku sangat degil..mmg xkan curl..boleh la nak curl tapi selepas 5 minit ia kembali pada bentuk asal..siyes..xcaya...betol..

Oklah malas nak cite bebel panjang lebar jom usha gambar aku sebelum dan selepas kejadian ok.







Ok waktu sebelum rambut aku nih LURUS...(ececech..pe motip tunjuk satu badan ni)sajok gedix..

Tengah kejadian...






alamak ngeri lak aku nengok gambar aku yang nih...cam patong pun ado...

So korang ni lah teknik BLOW DRY..aku suka sangat...






itulah hasilnya..aku rase nmpak seksi plak ngan rambut aku gaya blow dry nih..x gitu..cun kan..kan..kan///???&&^^%%%(perasan dalam hati sorang2 puji diri sendirik)kuikuikui



P/s : tahnkz to Julieanne can waiting for next session ..coloring lak..best!!!





Cuba Klik tengok apa jadi!