12 November 2010

# info semasa

cantik ke?kenapa?

hahah sila abaikan memang warna merah jambu warna kegemran ku..

Pusing kiri pusing kanan wah seronoknye tengok wanita wanita yang di kelililngi kejelitaan...wahghh..kadang timbul rasa cemburu bila masa mereka memiliki apa yang xdapat aku miliki..tapi tidak mengapa sebab sesungguhnya aku bersyukur ke hadrat ilahi sebab aku masih mempunyai kesempurnaan pada wajah dan tingkah laku ..walau kadang2 aku agak degil ..ok degil..memang aku sangat2 degil tapi sekali aku mendengar kata sampai bila2 aku turuti..haha...itu lah aku...

Memerhati aku pada keliling wanita wanita yang melintasi aku setiap kali...terpegun cantiknyer mereka..sempurnanya mereka..hah yang membuatkan aku kadang cemburu..kerintingnya rambut wanita itu..cantik..aku suka sangat nampak gojes..siyess...

Masa nak datang keje tadi aku tersempak ngn satu amoi tuh...kurus ramping cantik tapi rambut die lak xbrape cantik...lunch tadi aku ternampak satu melayu tu ..kurus ramping..manis je muka berbekalkan kulit hitam manis mmg menjadi kegilaan aku lah,,sweet nice tank skin..tapi rambut die jugak bermasalah..keras kejung je...tapi bila aku menyertai budak2 opis aku g inspection usha kiri kanan si gadis2 tenant mmg hot babe..seksi meksi..wallaweiii...mmg gojes tapi..huhuhu...skali aku nengok derang turun dari bangunan sambil berkumpul bersama group wanita lain sambil..mengeluarkan satu kotak...temannya keluarkan lighter..larh...hard smoker lak ..huhuhu..xkisah lah...masa nak singgah satu level single tenant tu..wah sweetnyer muka die rambut die mayang mengurai cantiknyer..tapi bila die senyum..alamak gigi die kuning la plak..sambil2 tu ada satu group wanita yang baru balik dari mane tah..toilet kot..dress hot giler sambil mngenakan skirt fensyen pencil..tapi kaki die.."bak akat aie "banyaknya cop2 exhoust moto"..erm...

Hakikatnya yang paling utama dan tak dapat di ubah sememangnya manusia..iaitu wanita atau hawa..memang xkan sempurna dan tak semuanya sempurna..kulit cantik..chubby lak..muka mnis gigi lak kuning..senget..body mantap lengkap pakej..rambut lak..adeii..so memang sangat2 kita kena paham la yang sume wanita dalam dunia nih x sempurna..

Aku..hah ..ko tengok lah aku..secara jujur aku paling suka part di badan aku adalah bumper aku dan jari jemari aku..sebab apa sebab..kaki aku bukan jenis kembang mak aku cakap dlm family aku sorang je yang ada kaki camtu bentuk "A" hahahah....tapi kebanyakkan masyarakat sukakan rambut dan mata aku..hahahah...

camno lak boleh same ngn si hajar nih ..kira gerek gak lah..


Dalam dunia skang macam2 jenis perubatan yang ada..tinggal berduit atau tidak..cam aku sume aku amalkan dengan bahan2 semula jadi..heheheh..doktor pun suka kulit aku..gigi aku walau xsama rata..banyak taring tapi gigi aku bersih putih..hahahah bak kata doktor lah..(so sila muntah ok..aku nak perasan jap nih).Teringinya aku jadi cam nasya aziz..aku terlalu suka minat n fanatik sgt ngn die..cantik betol bayangkan lah umur die dah berapa skng tapi cam anak dara siyot..nak plak di bandingkan dgn aku,,jauh enggang dari pipit ekekekek..

dalam erti kata lain aku kena bersyukur dengan apa yang aku peroleh..aku suka syukur dan bangga ngn apa yang aku ada skang cuma apa yang kurang akan aku cuba baiki..sape xnak cntik kan..bagi aku sendiri..sanggup beberlanja lebih untuk cantik..heheheh..siyess nak cantik bini agong kita...jelita betol...

Di ikutkan aku kategori wanita sempurna..sebab apa sebab baka mak ayah aku yang sempurna..hahaha...

jom sama2 kita jadi cantik jom..

p/s- timbul kesedaran bila mana aku erbaca satu artikel tentang "lelaki mula cari lain bila bini,tunang,awek xcantik lagi"...

6 comments:

  1. bear cantek dalam..
    baru luar cantek same...

    ReplyDelete
  2. merah jambu memang cantik kan! mak dara pun bole nampak anak dara.. ngeh3

    Agak2 berapa byk barangan IKEA dalam umah haku nih? Cuba teka!

    ReplyDelete
  3. Cantek tu subjektif. Bagi saya, anda cantik.

    ReplyDelete
  4. karipap sayur-heheh suka lah ngn nama nick u...
    betol merah jambu sgt lah sweet i like a lot

    ReplyDelete
  5. nani-thaz nani tapi mane2 wanita dlm dunia ni perlulah cantik dalam n juga luaran..itu bagi saya

    ReplyDelete
  6. ado kak..sompat ngato laieh..hahaha.. camno gmbr den leh sosat kat entry kamo nieh..musykil..
    oh..nak cantikkan tang 'tuh' ya.. Nyah, public kata dah lawa dah hang punya "tuh"..tak payah nak bosau kan laie..kan tak pasal2 kena leter ngan mak pagi tadi..jgn amik ati no.. mak tegur ikhlas..kita idup nie musti saling ingat mengingati. baru la idup sejahtera....peace no war.. (*_*)

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews