23 October 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU MELATI & ADNAN





Walaupun cerita ni dah basi tapi aku tetap jugak nak updated dan kasi tau sume orang ..ini adalah untuk adik aku si Tuty alah yang entry aku sebelum nih ada aku attached kan sekali ...
 http://comot-pink.blogspot.com/2010/09/teman-tuty-shoping-baju-nikah.html#links ini adik aku yang no 6...heheheh dah kawen pun die...

makanya tanggal 17/10/2010 termatrai lah ikatan antara dua insan ini iaitu melati dan adnan sebagai suami isteri

Xda apa yang dapat angah bantu ko dik ...selain bantu ko makeup dan bantu ko buat persiapan...yang len ko bantu diri ko sendirik kan kan kan...dan yang paling penting angah nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat korang berdua ok...

SEMOGA....


  • PANJANG UMUR PANJANG JODOH
  • MURAH REZEKI HARTA & ANAK
  • BERBAHAGIA SEPANJANG HIDUP
  • JADILAH SUAMI & ISTERI YANG DIRAHMATI ALLAH
  • ANGAH SAYANG KORANG SUME...(huhuhu sedih plak bila pikir makpak aku dah kembali membujang bila anak2 mula mendirikan umahtangga)




4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat pengantin baru...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

slamat slamat slamat

Lady Dyla said...

Selamat pengantin baru.. :)

cik comel datang said...

thaz ladyla-nt comel sampaikan kat tuty

Cuba Klik tengok apa jadi!