24 October 2010

Riang ria di sg Congkak





Semalam punya story...sume nih sebab nak ilangkan strees di tempat kerja...So tiba2 dapat panggilan dari my fiancé yang kawan2 die ajak berkhelah kat sg.Congkak pada esok hari..


kata ngan bubu dorang akan bawa famili...dan akan ada buat makan2...sounds good..so aku pun ok jela...bila lagi nak bercuti kan memandangkan haku n bubu skng mmg sebok ngn keje masing2...


sampai lah ke hari esoknyer dan kami bertolak dari umah kul10++--...janji melayu la kan..
so pergi sebanyak 3 bijik keta...tajol wif his wife & ateh aka saiful wif his famili oso...sampai sane mula la bubu aku gigih menghidupkan api untuk acara bakar bakar...manakala da gals just hangin' around n layan their child's..tapi aku belom ada anak lagi so..aku bergaya alah2 model jela untuk bubu hahahahahah...(xdalah sebenarnya aku turut membantu bubu hulurkan pertolongan ringankan beban dengan cara jaga ayam yg telah siap di bakar)sambil2 tangan aku 2,3 kali gak lah duk rembat ayam bakar tuh heheheh..





antara yang turut serta dalam program ilangkan stresss di tempat keje


aloya bini kassim baba


Mr.Bubu wif his duty lar...


Ateh wife wif his d'ter la...



Hah yang specialnyer si tajol sempat celebrated birthday anak die qaseh najwa..sempena cukup usia 1 tahun

HAPPY BIRTHDAY QASEH NAJWA...!!! SMOGA MURAH REZKI KAMU!!!!




p/s : best gak skali skala kuo cmni buat bakar2 lagi ramai lagi bagus..ilang kejap stress walau penat tapi hati lapang...








2 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!