13 October 2010

Preparation Engagement P2

Ok korang kita sambung lagi tentang majlis pertunagan yang bakal aku lansung pada tarikh sume orang tahu angkasawan negara kita jugak akan melansungkan hari bahagia pada tarikh tersebut...tak lain tak bukan 10.10.10 tarikh keramat tu..ekekekek

Ok kita berbalik pada menu yang bakal aku sajikan pada para tetamu...ok...bab hidangan nih aku xda order kat katering mane2 sebab sajian ini di masak sendiri oleh adik ku chef noni ,,,heheheh apa menunya...

SIAKAP 3 RASE
MASAK LEMAK PUTIH
AYAM PERCIK

SAMBAL BELACAN
BUDU

ULAM ULAMAN
TEMBIKAI MERAH

AIR ROXXELLE AIR


hah antara hidangan yang telah makayah aku sediakan untuk tetamu...


7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lazat...

mimizuzuhaha said...

lapar terus aku tgk lauk2 tu

Anonymous said...

Salam...nak tumpang blog utk promosi...thanks!! Sbg makluman..produk yg dipromosi ini adalah produk kesihatan...sesuai utk mengubati kencing manis.



Jana pendapatan RM4,500 sebulan dengan modal RM100.00. Jom click url ini http://www.osteen.com.my/?id=6

"PERCAYALAH...
Ianya Sangat Mudah dan Boleh Dimulakan Dari Rumah Atau Di Mana Sahaja...
SERTAI SEGERA!!.
Apa yang perlu anda lakukan hanyalah klik url ini sekarang http://www.osteen.com.my/?id=6
dan nikmati sebuah sistem perniagaan online yang dibangunkan untuk memaksimumkan keuntungan dan bekerja 24 jam sehari di mana sahaja anda berada!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sangat2 sedaop uoll

yg2 n me said...

waa..sonoknye tgk org nk engage..huhuhu

cik comel datang said...

yg2-kalau sonok u pun kenalah ajak bf u tunang ekekek...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik comel-kalau seronok cepat2 suh bf u pinang heheheh

Cuba Klik tengok apa jadi!