27 October 2010

bertugas aku di masa itu


Ni kat dewan fhilhamonic petronas..tengah standby tuk merdeka award..tengoklah hp aku yg bagak besar kat tangan tu

Hah memang bizi tahap gaban aku smejak dua menjak nih mau x..kesana kemari aku menyelesaikan tugasan aku..kadang2 aku nek feddup ngn keje aku..penat weiii nak nagis kadng2 aku bila kna bbuat keje..huhuhu cm xikhlas lak...tapi tu lah adat aku sebagai mkn gaji..huhuhu

awat aku tgk rupa aku skem je nih

Dah nama pun tugas aku kan..so nak x nak aku kena buat kena pikul kena tanggung..


Gambar kat atas merujuk pada tugasan aku mewakili pihak klcc untuk meonitor sistem bekalan elektrikal bersama chargeman supaya semasa majlis berlansung tiada sebarang gangguan yg berlaku..lighting nk kena tiptop sbb nt takut wajah PM n wife x nampak..so semua benda hal perlu di buat dengan berhati hati n cermat..tapi alhamdullah semua berjalan lancar..dan aku dapat turut serta ahli koprat yang lain untuk majlis ini...wah..siyes ko sume dato aku dapat jumpa..yang aku xkenal pun dapat aku kenal..siap bekas ketua polis negara pun ada...wah..paling aku teruja adalah setiap dato n datin yg masuk kat situ wallaweiii...teruja aku ngn brand barangan yg dorang pakai..LV,CCnnel...giler seh...merayap mata aku perati kemewahan diorang...guna keta pun tayar sebijik 5K ..huhahahah..kayanyerrrr,,,,

hahahah abaikan muka aku yang selepet nih ok..masa ni aku tengah training 33KV kat lot C bersama chargeman aku si ayie sengal bigai tuh...

tengoklah tugasan aku yang sangat memerlukan percaturan nyawa huhuhu...kalau kono nih hagus ko...




poyok lak aku tgk si ayie ni..ko paham ke der duk tangguk dagu tu pe hal...

 Memerhatikan mereka yg sedang sebok....sebok..blaja..


wahgghhh..masa belajar nih aku ngn yang lain2 duduk dlm bilik yang bersuhu 80darjah celcius nyah..memang berpeloh dalam luar..bak kata chargeman tuan kamal.."basah spender aku" hahahah aku xda lah..tapi mmg giler panas weii sampai merah padam muka aku..si ayie x bis2 ejek aku udang panggang..mengong...
dahlah lame ..panas sikse aku...huhuhu...

Tapi apa2 pun adalah yang terbaik dan yang xmampu di peroleh oleh sesape adalah training nih di tanggung halal oleh kompani aku..dan aku rase bangga nak gak komponi aku anta aku yg sengal2 nih hahahaha

Banyak ilmu yang aku peroleh dan paling penting..orang lain xkan dapat dengan cara yang mudah...banyak aku pelajari..thaz to ayie walau sengal2 die pun sudi ajar aku hahahah...ko memang sempoiu la ayie..kawan ko sampai bebiler...

2 comments:

NARDtheNERD said...

dah macam sauna dah 80 degree celcius tuu.
ehehe.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

nard tau xpe hahahahh

Cuba Klik tengok apa jadi!