29 September 2010

Gathering Hari raya @ Pullman Putrajaya

Wah raya raya raya sakan beraya ek ...camtu orang cmtu lah jugak aku..haha....

majlis yang di anjur oleh kompeny aku..kat mana kalau lain x bukan kat Hotel& Spa Pullman Putrajaya..memang best..makanan die pun layan lah...

Aku pergi pun bukan nak mkn sgt just suka2 jer setelah di racun oleh kakak2 tempat keje aku ni hah..mane taknya bila sampai sana dah sampai lupa daratan lupa diri yang pernah menjadi ibu,istri serta anak..seronok xterkata,,,sbb asyik duk pose sana sini....

malas nak citer banyak...tengok gambar la jom...



Lepas keyang makan aku bergambar la plak






2 comments:

Anonymous said...

Salam
Cantik ke hotel ni?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

suasana kat situ memang best kan???

Cuba Klik tengok apa jadi!