23 September 2010

4 raya Vs jalan-jalan


Hah,ada lagi upanya citer tentang raya aku ek..ok lah uoll..masa tu raya dah masuk hari keempat da..cm biasa lah aku nih kan..sebelum nih mmg xda masa nak update papa2 citer pun pasal raya...so ini sedikit bingkisan dari cerita raya aku lah..

Yela nak buat   cmne orang lain dapat raya dari hari raya pertama,tapi aku raya ke empat baru dapat meraikan hari kebesaran umat islam nih
So kat mana ek agak2 destinasi aku ngn famili..kalau tak lepak2 di mersing,jalan2 cari pasal umah kawan2 ayah aku dan kawan2 si boy dan adik2 yang lain

 So mula2 kami ke daerah endau..mmg jauh lah dari kawasan umah aku..pegi beraya umah pak lah..ok babe korang jangan salah paham ok..bukan paklah xPM kita tu tapi kawan ayah da...pahtu lepak umah wak kat Ayer itam malas lah nak citer panjang2 jom usha apa yang patut dulu




adik ipar aku jerry dan noni,habib siap berbaju melayu pink dan alang.

konon2 comel la nih..huhahahah


Gals dalam famili aku


Bonda tersayang
meyland bersama umi & abie

Adik ipar bersama bakal ipar..

xketinggalan..my belover mr.bebel aka bubu


2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

raye glam..
:)

uMi aishah said...

wahh dah tukar mr.bebel kah??? kehkehkeh

Cuba Klik tengok apa jadi!