27 August 2010

Raya,biskut,baju,kasut,barang RAYA!

Memandangkan biskut aku edisi pertama telah selamat di abadikan dalam perut bubu aku..dengan ini aku terpakse menambah kembali jumlah2 biskut yang da tinggal 0% nih...

Sedap ker??hahahah xtau lah aku men hentam je sbb aku mmg suka buat biskut..nak2 bila raya kalau xda biskut raya memang xlengkap lah...

baju raya??belom beli lagi..warna telah di fikirkan..tunggu lah belom masa nak update lagi....kasut ray??heheheh cam budak2 lak nak lengkap bagai..tapi itulah rahsia hari raya nih...sebab suma barang adalah barang raya..bermakna suma kena baru..so nak kena tunggu jugak lah kalau korang nak tau..

raya mane??ini paling mak sensitip!!!huhuhu kena keje dol..tapi xdalah dtg opis just standby oncall jerw...nak xnak kena redha lah sebab aku je yang bujang dalam department aku tu...so kena korban lah tuk kawan2 rakan setugas...hahahhaah

Cuti???heheehhe dah sah2 aku xdapat cuti kan..so apa lagi nak xnak aku cam biasa lah lepas kawan2 yang lain dah puas bercuti sampai turn aku bercuti lak...sminggu da aku apply...bos nak approve x??mestilah sbb aku dah standby tuk hari raya...nak xnak terpakse lah makan lemang kek opis...

Bubu??balik kampung die lah...mane lagi kalau bukan seremban...aku biasa lah Mersing sinun...baru plan beraya kek mersing tahu ni bersama bubu..tapi apakan daya terlalu jauh lah..sob..sob..sob...

so apa nak di kata suma barang raya dah ada plan dalam kepala..bila nak capai pun dah da plan dlm kepala,cuma MASA is TIME...itulah punca aku berkeadaan cmni...

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku xbeli baju raye gak lagi...
hehehe..
;)

comel said...

kang kita g soping sesame la yer..

Cuba Klik tengok apa jadi!