8 August 2010

Puasa tak lame lagik..so aku...

fuhhh...hebus nafas panjang panjang....mana tak nya bizi na aku 2,3 minggu nih..serabut kesana kemari..opis,opis lah..sampai aku dah xdan nak luangkan masa ngn shuttle cock aku nih..raket2 aku dah lame tersadai..kesiannya aku..huhu

hah pose dahnak dekat...dalam pale aku nih..tahun nih ingat nak hias umah aku cantik2..nak buat kuih raya..banyak sikit kalau sempah..ngn tempahan raya lagi..sekarang aku sebok duk sediakan tempahan TART kepada pengORDER2 yang dah buat tempahan..sebok ngan hantaran2 tempahan COKLAT lagi ahhhghhh!!!memang memenatkan...siang hari keje lak ke site visit..makin aktif aku rase aku di opis skng xcam dulu slalu aku kat w/station jerw..hehehehsajer nak poyo2 tunjuk rajin kat bos2 kan..ekekekk..tapi korang aku buat keje sume nih ikhlas ok bukan wayang semata hokeyyy!!!...


Untuk hari raya nanti TERINGIN aku ngan tema PINK @ UNGU..


so apa jenis baju aku akan pakai untuk hari raya nanti aku belom lagi pikir..heheh..pe yang nak aku pakai ek..



  • kebaya kot..
  • kurung moden
  • kebarong
  • xpun baju keje (sbb aku terpakse duty masa hari raya)hahahah Argh!!!! TIDAKKKK!!!!
  • no..no..no...xnak ..keje nk cuti..huhuhu...
kalau lah bubu pakai baju melayu pink@ ungu mesti rupa die akan kelihatan sangat comel dan smart heheheh i like it a lot!!!!

yang penting tuk bulan indah nih aku nak sediakan yang terbaik untuk rumah aku..hiasan,langsir,biskut dan segalanya..angpaow..hahahahhaah...kena ker...nanti dipikirkan cmno nak bahagikan segalanya menjadi clean & clear.


malasnya dah xtau apa nak tulis huhuhu ..bt masa skng aku fenat serabut pening...arghhhh!!!




0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!