2 August 2010

Holiday @ PD

Ini cerita aku bersama kawan2 aku dengan tidak sengaja telah terrrplan bersantai di PD aka Port Dickson

Kisahnya..aku lah...bubu g kompany trip so ari minggu xdalah org nak ajak n temankan aku kuo..so aku pun penakut sebab member2 lik kmpung huhu xda teman..sob..sob..sek bek cik umi hado..so malam lepas shutdown activity tu ,aku pollow si umi balik..umah veliau...

Sebabnya si umi ni pelawa aku pollow die bercanda kek PD..apa lagi sonok aku ngn exited nak ikut kan..yela mane taknya kalau x bukan senang nak dapat lesen besar kuo jejalan berfoya ngn kawan2 lagi2 ke laut sinun..bubu xbenarkan..tapi kali ni sebab die ke Penang..so dah mintak kebenaran ngn bubu..dah dapat Green lite pe lagi..YIHUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Arghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!BEST!!!!!!!!


so xnak citer panjang lebar jom layan apa yang akan aku paparkan tentang keindahan pantai PD..




BEKFAST @ MacD SEREMBAN HIGHWAY


singgah di macD jap isi perut tuk bekfast..sebab lapa dari malam tadi xmakan so..morning meal la pilihan kami...

ni lah gang aku,,,yang bakal bertemu ngn gang di Port dickson..new fren...oyeahhhh!!!



Ngantuk seyhhh...




FIFIE,,,COMEL,,,UMIEE

SNORCLING @ PULAU BATU CERMIN PD


snorkling nih di taja sepenuhnya si dak umi nih..antara aktiviti yg termasuk dlm pakej RM200 ni termasuklah bersantai dan mandi manda di pulau batu cermin,bagi makan ikan laut ,dan snorkling..
best tuh...berbaloi baloi...


bukan apa minah umie beria sgt nk snorkling sbb die mmg suka laut..no wonder lah kalau she got a beauty tank skin..i like it,,so sexiest n gojes  uoll...




pulau yang kitaorng singgah ni mmg best layan lah banyak coral dan jugak duk tengah2 laut pun tapi masih maintain sebab keadaan air laut cantik dan jugak segarrrr!!!!













masa bertolak balik aku di minta untuk pandu sendirik speedboat nih..uiks mmg layan siot...terasa cam bawa jetski..best!!best!!siyess senang je cm bawak kete auto..cuma nak kena alert kot2 ada coral..kang xpasal terlanggar sume terbalik..(jangan isau aku tetap di monitor bro blakang nih..)so selamat kalau aku yg drive ok!!!


BALIK DARAT DAN BERSANTAI SAMBIL POSE2++




cam kat thailand plak suasana nih ek...












be witch.....




ni kawan dak fifie..hahahah syamsul..sempoi budaknyer..lawak cm dah lame kenal..




fifie,lieza,umiee,comel




please paparazi dun snap me!!




kenangan manis yang xdapat aku lupakan bersama2 gang2 minah sempoi nih..lepas nih kemana lak destinasi bakal aku jejaki bersama diorang..yang pasti aku akan pollow..hahahah






p/s : mmg xsangka yang kat pd ada gak pantai yang cantik dan plak kat pd masih ada coral yang cantik2..
dan aku paling xleh blah beachboy2 kat situ panggil aku JEPON!!sampaikan dak2 nih sume ejek2 aku jepon..xkuasa mak..

umiee,fifie,lieza,siti syamsul love uoll ketat2 mak terlalu exited sebab dapat join korang bercanda di kala bubu xda kekekekekek..
memang best..so pahni kita kena plan cun2 nak g mane2 ..baru layan skit..hokeyy guys...

dan jangan lupa pahni kita ajak hajar lak kekekekekekk...

jom jom,,,,jom...!!!!

12 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa..
best2..
;)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

mmg best ciot...syiok!!!!

Ct_hAjAr said...

bestnyerrr...tengok pic je pun dah terasa macam ade kat sana..kenape korang tak sampaikan salam angin lalu i kat laut pulau cermin tu daaa...hehehe..next time..bawak me ye n kak dora yang sedia menanti tu..hehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wokeh bebeh no hal boleh nyer lagi ramai lagi baguih ok

~ ReD ~ said...

lama x g PD..ini yg trasa nk g wkend ni :D


Latest entry : Gempar! Anak Vampire Kantoi Hisap 'Darah' Di Siang Hari

janggut said...

pd ado boye la wei...gi la ...gi la...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

red-best best mmg best u should try it

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sayang ku janggut
i tau u dengki ekekekekekek

baby berry said...

ayakkk..lamanya tak gi PD beb.. tp siyes la mmg pic yg 1 tu mcm kt thailand lak hehe.

comel said...

baby berry-tulah u kna pegi
a'ah kan cm kat thailand kan padahal pd je tuh ekekekek

eynda said...

Serius tak terasa macam gambar2 kat PD...ingatkan kat kepulauan mana2 le :-)

comel said...

eyenda-u kna bawa famili g sana mmg best xtipu

lame xdgr kabar eyenda thaz for comment

Cuba Klik tengok apa jadi!