20 July 2010

# Comel(^^)bubu

Wishlist Termakbul terima kasih sayang....


dapat hadiah di hari jadi ku.....











Bila baca kad nih,,tersentuh aku dan paling buat aku terkejut dalam kad tu ada tanya :NAK HADIAH X???adoiii..sape xnak oiii sayang oii mestilah mau...tapi buat2 ego..dlm kad tu bertulis lagi.."KALAU NAK AMIK DALAM BEG RAKET I!!aku cakap lah ok..tapi bubu pakse aku g amik hadiah tu..bila bukak beg raket..aku tengok ada kotak besar..so..aku goyang2 goncang2..berat cam..coklat xpun..ntah xmampu nak bayangkan..bila aku bukak...wargHHHHHHHHHhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hati aku berbunga2 seperti anak kura-kura baru belajar terbang ko...nah amik ko..apa aku dapat...







p/s : terharu aku sebab bubu selalu memenuhi apa sahaja kehendak aku..apa yang aku nak hajat mintak mesti aku akan dapat..bubu xpernah loket duit ngn aku...siyess aku betol2 terharu nak nangis pun ada mana taknya..kami kan gado..aku dah terpikir bukan2 dah sebab terlalu ego nak mengalah ngn bubu..tapi xsangka die bagi yang terbaik untuk aku...aku sayang bubu sangat2...padahal die baru belikan hp kat aku belom sampai setahun aku guna hp tu skang die dah dapatkan yang lain atas sebab itu adalah hajat dalam senarai yang aku mintak dlm post sebelum nih...huhu

Bubu i love u bebeh!!!love u a lot,tight,and more more more 4eva...thaz for been the best man win for me..
ayang bangga dengan u sayang...muah muah muah..(sila muntah ok..aku tengah nak berjiwang jap nih)

Paling aku xsangka bubu siap leh buat post kat blog die tentang besday aku bertajuk




Sempena besday lu yang ke 27 ni, gua pun bersyukur apa bila mana ketemu dengan lu satu tika dulu.Dah rezeki gua orang lain sila jangan jeles, kalau dikenangkan semula boleh jugak dikategori tragis sket.kalau di pilem kan boleh sapu bersih semua anugerah ni. Sebelum gua kenal lu, gua dah kenal bapak lu dulu.gua dah torai kautim sket sket.bapak lu On, mak lu jer Off . Time tu gua malu malu lagi. :) . Gua kenal lu dari "court Badminton" bukan "court Mamot".Sepanjang dari perkenalan gua dulu tu,gua rasa dah lebih 5 batang raket gua patah.Patah bukan sebab lu,tapi sebab member gua bingai .gua sesaja jer ni bagitau lu.mana tau lu nak hadiahkan gua raket baru. Dan sepanjang gua mengenali lu pelbagai rintangan gua kena hadapi termasuklah gua berlawan 1 by 1 dengan "antu antu bomoh puchong"ingat lagi tak?ngeh ngeh ngeh, terpaksa kuar masuk longkang berkali kali.Ini membuatkan gua terpikir sebenarnya lu ni tak la se "perfect" mana pun.Tapi itu jugak lah penyebabnya gua suka kat lu dan gua tahu yang orang kesayangan gua ni adalah manusia normal biasa bukan malaikat,bukan jin,takda kaitan ngan ayah pin dan bukan juga ampai kain.


8 comments:

  1. wah...wah..wah...tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu ;p

    Happy birthday comel. Semoga comel2 selalu. *wink2

    ReplyDelete
  2. ifa-hehheh thaz..uiks tahniah tu cam dapat anugerah lak ekekekek

    ReplyDelete
  3. azlina-thaz to u too,betol tu xtau lak boleh bertuah di hari jadi..syukur....

    tenkiu2..

    ReplyDelete
  4. aLOOOOOO2.....SWEEET NYEEE...hehehehhe...x sangka ekkkk si janggut nie dlm brutal2 die ade gaksssss sense of romance ekkkk comel...hehehe..suke kamu kan..dapat henpon baru ekkk...heheheh....happy for both of you...semoga bahagia ke akhir hayat ekkk...heheheh..sayang comel ketat2!

    ReplyDelete
  5. Deana - thaz a lot dear love u too a lot..lot..lot not corner lot ok...

    me pray for both of u too

    ReplyDelete
  6. bestnye... congrate... btw, hppy belated birthday

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews