24 July 2010

# Aktiviti comel # Comel(^^)bubu

Tilam

kesahnya ..pasal tilam..
kenapa tilam ???ikut suka aku lah aku nak post pasal ape pun..
Tapi kali nih tentang tilam ok..
jap nak gelak..hahahaahhHHGGG!!!kenapa aku gelak??!!
suka aku lah..!!!coiii xyah palat na..heheheh
Bukan babe teringat kek Bubu aku hah..kekdahnya kena pikul Tilam ..
TILAM lagi..hahahah jap bagi aku senyum kambing jap...kuikuikui
sebab kak long mintak tolong die belikan tilam tuk dik fie dan alfie..hahahah
biasa lah bubu kan slalu berlagak ala2 macho..
cam biasa setiap sabtu malam minggu aku akan g train badminton
Tapi tertiba bubu dapat arahan untuk mendapatkan tilam untuk anak buah die..
so mana nak cari tilam???cam biasa lah aktiviti aku sebelum g train..singgah pasar malam keramat
So kat situ lah kena cuba dapatkan tilam..
hahahahah...ngat xda..jalan sampai ujung jalan terjumpa lah plak apek jual tilam (toto)
pe lagi..wah xsangka gak tilam skang mahal tu..seratus lebih gak lah..jenuh tawar
So bila dah dapat tu...time nak bawa masuk keta..
hahahahah nak xnak bubu terpakse pikul tilam tu sepanjang jalan..dlm kesesakkan lalu lintas manusia
dalam area pasar malam tuh..
mak ko merah padam muka bubu kaber macho hahahahahah
Sebab apa??sebab pikul tilam..suma yang lalu depan kami..toleh sampai 2 x hahahah
aku hanya iringi bubu dari belakang (kaber line konon2 xkanal bubu )hahahah malu siot...
sambil aku gelak besar tergolek2 dlm hati..sebab tengok bubu aku nih bawa tilam dlm pasar malam..
padan muka!!!hahahah suka betol aku ketawakan bubu...buliii lah ape lagi..bila nak dapat chance leh gelak besar cmni...hahahahah
(so nak sambung gelak jap...huhahahahghhhh!!!!!!)
hahahha...ok2 cukup2...so nak beli barang mkn pun susah ngn jalan sempit just capai apa yang sempat trus cabut masuk keta dan hantar tilam umah along kat keramat...

p/s : k BUBu ayang bangga lah ngan u..hahahah sebab apa??sebab u leh tahan macho sambil bawak tilam anak buah kesayangan hahahahah..steady lah paklang..hahahahah...go go go..gadget!!!!!

2 comments:

  1. la..gitu ker citernyer..hahahaha..cian kat dia.akak bukan nak tolong...kahkahkah..i can't imagine it..huhu

    ReplyDelete
  2. hahhaah padan muka die kekekek

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews