11 July 2010

# Aktiviti comel # Comel(^^)bubu

nuffnag cek



Hah nilah hasil aku bersama nuffnag nih..akhirnya membuahkan hasil walau x banyak tapi aku bersyukur xsume org dapat cam aku kan..so aku ni lak bukan lah banyak songeh org dah bagi tibai jela ekeekekekek..
pe2pun thaz a lot nuffnag sbb bagi pluang aku merase hasil dari penyertaan aku selama nih bersama group korang ok..

Hah korang aku join nuffnag nih xlame tau..xtau lak rezki aku dapat nih xsangka gak..paling penting bubu jeles ngn aku sbb aku leh dapat cek dulu sedangkan die punya blog lagi meriah dari aku ekekekek..alhamdullah rezki ok...mak ON jer...

p/s : thaz a lot nuffnag sbb bagi aku duit.."bestnya...dapat duit saku minggu nih..pahni nak kena g bank nih"
so korang jom kita sama2 aktif berblog dan tampal iklan nuff bebanyak nt dapat duit ...dan paling penting duit tu ko kumpul leh buat beli benda ko suka..

**jangan lupa slalu datang blg aku dan klik nuff aku ok**

thaz kawan2..love uoll ketat2

16 comments:

  1. Tahniah..wah hebat..bilalah saya nak dapat peluang camni

    ReplyDelete
  2. tahniah..
    moga jadi perangsang untuk terus ber'blog'..
    yg penting traffic dan usaha..

    moga sukses selalu

    ReplyDelete
  3. jai-insyallah pelan2 nt adalah jnji iklan die masih sudi di pages kita..tunggu...

    ReplyDelete
  4. sop-ekeek nama cm sup ayam lak..ekekekek..erm..tulah skng bertambah smgat cuma kadang2 masa x mengizinkan

    ReplyDelete
  5. bro brape lame tggu cek ni sampai umah?hehe..ade makan 1bulan x?

    ReplyDelete
  6. bestnya....saya baru skit ja....
    by da way salam perkenalan dr saya!!

    ReplyDelete
  7. telordibasuh-wah ko bagus telor ko di basuh sebelom guna ek..sorry la der den bukan bro..den nih pompuan nyah..
    tggu berapa lame..erm ada ko dlm 5bulan kot..

    ReplyDelete
  8. sweet-wah u mmg sweet xpe kita pelan2 collect ok..heheheh nt dapat kita blanje sama2 ok x

    ReplyDelete
  9. tahniah dapat cek dr nuff..ehe..sy nye ntah bile lagi..

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews