1 July 2010

Makan DURIAN makan..DURIAN..

tengah hari itu bersama buah durian..

Ini kesahnya semalam X bos aku lah datang lepak opis aku sambil2 borak tertiba die pelawa aku g makan buah durian best dan pemes kat melawati...dalam duk syiok2 borak tu aku teringat yang si hajar mmg ada mengidam nak mkn durian,kesian lak aku tgk mane taknyer ..tunggu kak anne bawakn die lambat sangat..so mula2 planning nak lepak malam la kat kedai tu..tapi memikirkan hajar xda transport kak fiza lak da bersuami..nak bawak kuo dua orang ni susah skit almaklum lah..dorang nig putri di bawah lindungan bulan..Erm si umi..??huhu xdapat di kesan memandangkan die telah di tukar kepada department lain..so susah sgt lah nak jumpa selalu..kesudahannya die tertinggal episod lak dalam setiap tragediz aku dan putri2 lindungan bulan nih..


"umi sorry bukan i xnak bawak u..tapi u mmg xcukup masa nak berfoya ngan kitaorg..."erly ko pun sama bukan comel xnak ajak ko pun dah satu tiket 1 kapal ngn umi so we are not aloud to ajak2 uoll join weoll...pesan...tut..tut..tut..."

So untuk tatapan ikhlas dari aku,hajar dan kak Fiza untuk si umi dan rakan bloggers lain..ngeh..ngeh..ngeh...


 Siyess memang sedap giler la durian mausun King nih..lemak berkrim di sukai ramai...bayangkan harga buah nih sekilo RM25,hahaahha...amik ko..bos aku yang payung pe da hal ekekekekek...
 Masing2 bila makan terdiam sebab menikmati rase durian sebenar yang amatlah terlalu nikmat sedapnya xterhingga,,,,massyallah..sedapnyer nyah....terase seperti sedang bersantai di tepi dusun yang redup di lindungi pokok2 dan angin2 sepoi2 xpaham bahasa kan..memang nikmat coiii makcik suka...


 p/s : tengok lah si minah sengal duo orang nih wah2 bukan main lae...hahahah setelah keyang pedal ku..hahahah hoooowwwhhh!!!alhamdullah keyang ko....kesudahannya aku demam sampai ilang suara hahahahahahahahahhaaahahahah..usahkan suara ..deria rase aku bau aku sume xberfungsi..sob..sob..sob...:((

Dan dua minah nih xbis2 ketawakan suara aku yang len dari biasa..xpe nyah tunggu turn korang mak akan pastikan korang berjangkit ngn mak nt ok..ngehngehngehngeh....

12 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dorian???
rindu arwah opah...
;(

uMi aishah said...

psstt iols x kesah xdpt juin,tp sapekah bos ittew? nk tau pehlizzz

Edy Ramanov said...

sedapnya durian. tapi xleh makan banyak, bdn jadi panas. huhu
Esok Interview Kerja @ MPH Bookstores

Janggut said...

oh makan durian, padan la ngadu sakit tekak,batuk selsema bagai..baru tau jawapannya....

comelhartiniazhar said...

meniti- best la tu boleh gak teringat opah tapi comel adik beradik mmg xsempat jumpa opah ler

comelhartiniazhar said...

umi-u jgn terasa yer ..bukan voll xnk ajak but u know the condt.
adalahhhhh.... nt uoll jumpa ioll tuk dapatkan jawapan ok

comelhartiniazhar said...

Edy- tulah pasal mkn banyak nt nak tido mlm pun xslesa..panas panas panas

comelhartiniazhar said...

bubu-huhuk..bukan lah sakit tekak sebelum mkn duran lae la..

kate kawan2 mungkin sebab cuaca da...plez dun missunderstanding u

Ct_hAjAr said...

sedap kami makan durian..sampai senak perut aku..first time aku lunch ngn durian.biasa lunch mak makan nasik..kali nie lain drp lain..best...ekekeke

comel said...

hajar-yela ko la yg paling ketara makan xbenti siap nk tapau..ehehehehe tapi layan la mmg sedap nyah

alynn malynna said...

sedapnye durian...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

yumyum sedap mmg sedap u...

Cuba Klik tengok apa jadi!