8 July 2010

Penat

Hye uoll..aku nih xtau lah apa yang nak di updated sebenarnya banyak citer tapi adoiyai sejak menjak ni aku bz la..sangat2 xberpeluang lah nak update sepantas dulu..
Huhu kat opis pun sama skang aku da jarang online la..sebabnya aku malas sgt2..dan atas sebab2 tertentu la kan..xpe kawan2 dan bubu tau..so tats enough ler...
balik keje lak..bukan  leh trus rehat ..mana x nya kena uruskan si nurblack ngn pintom dulu bila da settle lega skit..pahtu masak tuk makan malam..bukan apa aku lebih snng masak walaupun aku xbrapa xpert masak pahtu mula kan aktiviti lain plak basuh baju lipat baju jemur baju ion baju kira sume melibatkan baju lah..huhu tired..tapi itu slah satu latihan untuk aku bagi masa akn datang..baru aku tau penat rupanya kalau jadi suri umah di samping ko sememangnya ada kerjaya..kat tempat kerja ko tekanan ngn kerja penat dan facing cam2 ragam org dan pekerja..kat umah aku rase bila aku dah tido baru aku xberfikir kot tentang apa2 hahahah..fenattt la...sampai nak on lappy updated story aku pun xsempat..nih aku xciter lagi pasal cek yang aku baru dapat dari NUFFNAng..
 Siyess babe skng xcam dulu lah..bukan aku malas tapi jari jemari nih yang malas..huhu...

so guys tggu aku update later any new story ok...just wait...nanti aku akan citer gak pengalaman aku join contest MODEL SEARCH for ESTEE LAUDER 2010.ok tungguuuuu...

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku penat otak...
;)

comel said...

comel serabut benci ngn kehidupan skng

Ct_hAjAr said...

saya pun..penat sangat..keje lagi, blajar lagi, nak spend masa ngan hubby lagi, family.ngan kerenah manusia lagi.adeh, tensennyer idup ini..

comel said...

hajar-huhu sama lah kita mmg sekapal ngn umi elly n k.fza huhuhu jom pakat ngis ramai2

Cuba Klik tengok apa jadi!