18 July 2010

"I Love to Touch My _____"LG contest.

Ok tajuk posting aku kali ini..adalah tentang :"I LOVE MY????" contest ,sebab ini contest my LG Phone.so aku consider aku LOVE LOVE sama itu LG phone la..Sume tentang TOUCH SCREEN..dan LG PHONE..kenapa kau suka??aku suka??korang sume SUKA??!!tentang  TOUCH SCREEN ni..kena lah kongsi kat sini

Kenapa lah..bagi aku lah kan..kenapa suka TOUCH SCREEN??itu yang contest nih mintak lan..aku suka TOUCH SCREEN ni sebab i mudah bagi aku,nampak cam kelass uoll bila henpon ko hanya menggunakan teknik sentuhan je untuk mengaplikasi kan suma aplikasi dan program dalam phone..hah tak ke canggih bila segalanya mudah di lakukan ..dengan perlakuan di hujung jari sahaja..heheh cam iklan plak ek..tapi tulah sebab2 kenapa aku pilih tuh touch the screen sahaja tuk kemudahan telekomunikasi aku..senang tau..tip tup..tip top..mudah kan..mudah dari jenis pattern lame yang ada botton yang bila kita kerap berSMS atau prees botton lame2 word atas botton sampai luntur tertanggal hahahahh...pahtu mula la kena gagau cari keypad baru sebab yang lame dah lebam..huhu..tapi yang baru punya style baru skng ko kena touch je..memang senang mudah...kan..kan..







canggih x ??style sekarang lah so..kena bertukarrr!!!!!!!!!!

"AKU DAH TAK KISAH APA ORANG NAK KATE YANG PENTING AKU SANGAT@ LAH TERINGIN NAK PERGI KE " LG Cookie Monster Party!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BAWA LAH DAKU PERGI!!!! PLEASE!!!!!!!!!!!



p/s : berminat sila klik di sini  http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/06/29/cookie-monsters-unite-for-the-lg-cookie/

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!