27 June 2010

sana sini kenduri khaween

Hah tup tap tuptap..dah masuk pertengahan bulan untukk tahun 2010 ni ek..kejap betol masa berlalu...orang yang nikah khawen pun ramai lah..sampai aku xsempat nak dtg la..bukan apa bercanggah ngn jadual seharian aku pada hujung minggu da,,,dahtu korang lak buat xkena time..cmno tu..bukan salah aku...

Tapi pe2pun tahniah tuk 2 pengantin yang sempat aku pegi jenguk ni..inipun aku hadir atas jemputan kad yang di terima..hehehh bukan apa kang poe2 kad xdo kang mkn tuan tanah tak halal lak..so apa2pun congrate tu both of couples dan smoga panjang umo murah rezki hokeyyy..dapat ramai cahaya mata soon and possible..

Bersama kak kiah ke dewan puspanita kat k ell..mula2 nak cari dewan nih sosat gak lah..mane tahnya kata kat dewan bahse pustaka..tapi xda nmpak pun tanda2 signage2 untuk ke majlis kawen..huhu last2 sekbek jumpa..so pengantin nih anak kepada kenalan rapat kak kiah..lupa lak nak habaq...kak kiah nih lecturer kat UPM..camne aku leh kenal die..heheh adalah...kata aku nih adik kesygan die ekekekek...
mesti jugak amik gambar sebagai kenang kenangan kan..
hah itulah pengantinnya HAFIZ & ARTIKAH.. slmat pengantin baru babe smoga korang bahagia selamanya..amin..




Hah majlis kenduri khawen kedua ni plak adalah kenduri khewen anak makcik bubu..akak MAKTAM@ Kak KP.(kaki pukul)ngeh ngeh ngeh...hah yang nih anak die yang sulong kawen..diorang buat malam majlis tu kat taman tasik titiwangsa..topi tasik lae..ramai gak yang dtg sampai nak mkn kena beratur dan tggu turn lah..punya ramai yg dtg..cm artis la plak..sik baik masa aku sampai sempat mkn dan dpt tempat sebab selepas aku tu ramai lagi org beratur nak mkn...maktam pun xsangka majlis die jadi cenggitu meriah..aku pun suka tgk style wedding diorang buat gaya garden weeding..pengantin pakai dress merah dan laki pakai kot..aku nanti nak pakai dress putih...wahhhhghhh!!!!berangan mak...hahahahahha/////

Jom usha gambar jom...
ouwchhh,,,,i like this pakej...santek wooohooo...


bergambar kenagan bersama pengantin


Inilah kekdahnya bila dah bis majlis nak pulang bersantai..bubu mula lah..sewel xpasal2 jenuh aku snap gambar die asek buat2 muka..mane taknya sebelum nih aku penah sound die bila nak bergambar pastikan rileks,,jgn siyess benor skali nih lah hasil teguran aku..bubu nih..xmau siyess asek main2 je hambik..ayg published gambar u tuk tatapan bloggers..so jgn marah no...

6 comments:

Ct_hAjAr said...

oh,nyah..hang pi majlis kahwin rupenyer..ade aje program ari minggu ko, nyah..tapi, grand juga wedding party tu ek..baju u sexy nyah..meletup!! vava voom..ekeke

**Bila Comel Jadi Comot** said...

oik ct_ko tak tido lagi nyah sok bangun lewat kang ekekekekek

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

buat semua yg baru kawen n dah lame kawen...
semoga kekal selamanye...
;)

comelhartiniazhar said...

yer betol smoga kekal ke anak cucu amin..

~ ReD ~ said...

yang pergi kenduri pun penat jugak..haha

latest entry Review Filem Knight and Day

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahah yelah sis penat beratur penat menunggu penat layan kerenah bubu yg ala2 malu kambing hahahah

Cuba Klik tengok apa jadi!