17 June 2010

# Aktiviti comel

KEMERIAHAN MALAM DINNER KKP2010

ini adalah malam sebelum sukan berlansung.masing2 kelihatan sangat gembira,betol best malam tu sume orang ketawa xbehenti mana tidaknya tup tup skuad aku kena buat 1st perfomance tuk malam tu..dahla xda preparation lansung mlm tu..asal sempat jela ..nak di jadikan citer malam sebelum tu en.jamal n en razak dah bincang kononnya nak buat persembahan dikir barat...

tapi xkisah akhirnya kitaorg menang lah jugak tempat ke 3 ..padan lah ngn persiapan yg xseberapa dan tarian yg berterabor kan..mls nak story pjg layan gambar jela ek..



time nih bukan main gembira tau suma orang sebab dapat hadiah..bukan apa pun hanya coklat pacci jo..xkisah lah sbb pacci mmg mahal tuh..





hahah kesempatan yg aku xkan lepaskan bergambar bersama hadiah aku..hahahah oh coklat PACCI....yumyum..

Ayulah konon xtau yg aku nih blur2 rock gitu,,ngeh ngeh ngeh

ini adalah GM PULLMAN NIH mr.Patric

Nilak CEO kitaorg Tuan hashim wahir,,,,sweet jo muka die padahal die lagi tua dari ayah aku.


8 comments:

  1. heheheheh meriah u sgt2 tau...

    ReplyDelete
  2. umi-mak baru touchup sikit nyah xlelebih lagi tuh ekekekek..cmne klass x mak nyah??

    ReplyDelete
  3. u sangat cantik suka tengok mata u..

    ReplyDelete
  4. tanpa nama-pe2pun terima kasih ok

    ReplyDelete
  5. meniti terlalu meriah gmbira sesangat time nih

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews