23 June 2010

Jadi model tudung xberbayar tuk K.Dora

Kes aku arini adalah JADI MODEL XBERBAYAR K.DORA

nak di jadikan tajuk citer ni kes die memula sebelum masuk lunch time tu aku punya la..ngantuk..nak ilangkan ngantuk ikut lah anak buah aku g buat inspection..konon2 tekun keje lah..bukan apa kanag bos tgk aku xbuat keje lak kan..nak2 setan2 yg siap ngn sistem blower ramai kat area aku ni hah...so 10minit kul 1 aku lepak surau..kot2 yer aku punya gigih konon2 arini xnak kuo makan lah..diet la konon..sebab pagi2 tadi dah bekfast ngn si hajar dlm pantry buat roti bakar ngn minum air teh nipis panas..layan...

Niat di hati nak tido..memang dah lelap la kejap...fenatnya..tapi tgh aku baru nak layan mimpi2 indah dengar suara berkekek upanya si sengal hajar ngn k.dora siap datang bawak selambak beg besar berisi TUDUNG .Apa tudung??yang aku dengar kak dora cakap nama patern tudung nih tudung SYRIA..sebab gadis2 dari sana yang pakai tudung jenis nih so terhasil sudah namo SYRIA ni..cantik gak..
So malas nak citer panjang korang leh tgk lah gelagat si sengal2 ubi rebus cicah kelapa gula nih..sape lagi kalau bukan si hajar+aku+k.dora+ain+dan tia..hahahah layan jom...


hah yang nilah tudung syria silk tu..lembut serta sejuk jerw

Nilah cara rupa bila dah terletak kat kepala..sopan ayu jo...model xberbayar nih pakai

Lagi syria silk..siyer berminat boleh sms aku tanya stock dan harga

Ok..yang gambar atas tu INGLISH COTTON..cap die tu jenis cotton so kalau pakai ngn tshirt ke santai ke memang lawa la....

aku yang duk menyebok duk pomot tudung ni...lawa2 tau..dah rembat satu tuk mak aku warna PINK lagi ekekekek...i like PINK...

Hah ni lah main distributor die,,,mmg klass siap tolong pakaikan lagi...aku lak tukang snap ngn bebel je kek tepi tu..kira bagi komen2 positif lah bagi melariskan jualan hari ni..memang cantik tau..xpakai xtau bila ko dah pakai rase sejuk rase ayu rase sopan rase,,,cam  tobat je...siyess...contohnya...model yg last skali nih..mmg xle blah..hahahahhaahahhaha..skema lak aku nengok...yang tudung PINK tu...ekekekek

hahahahahah..kompom bakal mak mentua aku suka sangat2 nih ekekekkeke...anyway..tggu lah dulu..



p/s..so kalau yang berminat halo aku ok..YM aku..comot_cancer@yahoo.com

6 comments:

Ct_hAjAr said...

akak.sompat lagi ko ye...takpe,comey sesangat..kompom mak mertua akak melekat..sumpah xcari lain.. tapi kain dia lawa2..macam2 ada..order skrg..laris di pasaran..hangat..sampai kak comel kita tu terpikat sudah..tia memang lawa pakai tudung tu..class tia..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ko pun klass nyah hahah suwitt gitu mmg mak suka tgk..mak nak pakai bolum lae la yo..buat model2 xpo lah ekekekekekekek

betol kena beli tu awek tuk mak tuk kakak tuk adik tuk ipar...suma yang tercinta lah aweks ke..jom jom murah2

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak pinjam model ko...
hehehe...
;)

comelhartiniazhar said...

ko nak yg mane citer kat cml kang cml ctau dorg

baby berry said...

uish..comey sungguh org nye..pstu baru comey kt tudung hehe..suka tgk org pakai syria..tp muka baby tak sesuai la pakai..cm jadik org jamaica lak rse..kah3.

comelhartiniazhar said...

baby-heheehhe sama la kita..hanya muka2 yg bulat berdahi jendol je yg lawa pakai nih..

xpe org jamaica pun org ttp syg kita ekekekeek

Cuba Klik tengok apa jadi!