18 June 2010

INTERVIEW??!!



Dapat tawaran interbiu nih..minggu depan la nih aku kena ngadap so kena siap sedia nih..cam2 aku nak kena prepare paling utama pastikan jawapan yang aku betol sume lah dan memenuhi piawaian yang diorang akn soal…

Takut gak,bukan apa aku nih da perassaan gugup tiba2 takut suma lah…tapi pe2pun aku akan tetap cuba nasib kalau dapat alhamdullah kalau xda  rezki cuba lagi tempat lain ekekekekekekek

Doakan aku ok…aminn…

9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sentiasa doakan yg terbaek buat kwn aku...
;)

realiti.. said...

interview nie snang je kalu kte btol2 phm bagaimana mghadapinya..slain gne tips2 yang sdia byk2nya..kne kaji tempat yg kte nk g interview..xdalah mcm g sesaja xtau ape tempat tu.gud luck utk interview nnt..

El-Zaffril said...

Good luck ye... hehehhehehe

uMi aishah said...

nak ekot nyahhh.....!

comel said...

meniti-thaz ko mmg kawan yg terbaik

comel said...

realiti-betol gak tuh mmg banyak tip yg comel dapat,alhamdllah sume insyallah boleh di tangani tempat destinasi interview lak mmg la sgt2 dekat ngn umah,so rasenya xda masalah la nt

comel said...

thaz all


umi-nak ikut ke nyah..boleh je xda masalah klu nak ikut mak xda masalah takut vavi2 tu bising nt

Ct_hAjAr said...

nyah,kat ner tu? cube la mana tau dapat..senin nanti bawak resume n sijil ye.ade keje best..

umi xyah ikut la..nanti bising mereka-mereka itu..huhuhuhu

comel said...

yeker nyah ok2 mak mmg dah prepare siap2 resuma n sijil2 mak kek opis senng t

lokasi di subang nyah ko tggu ko bakal jadi peneman mak

btol umi xle ikut nt vavi2 tu memokak den xsuko

Cuba Klik tengok apa jadi!