23 June 2010

HARI INI AKU KENAPER??


Banyak perkara yang terjadi dalam kehidupan seharian aku hari ini..macam2 lah naik rimas rasenya..ok kita mula detik aku dari pagi2 nak g keje,,cam biasa lah aku dah da aktiviti yang aku xdalah berapa minat tapi aku kena gak hadapi iaitu :-
 
  • FIFA WORLD CUP,aku terpakse tgk bola untuk aku cari ilmu meneliti bola dan game bola untuk di update oleh bubu sebab selalunya bukan die yg tgk tb tu..tapi tb tu yg tengok die..so sok die mula nak tanya aku..antara sokla2 die.."syg semalam bola camne game??" u tgk ke camne jaringan di lakukan??bape bijik goal yg berjaya di jaring..so nak xnak aku dari xsuka tgk bola..kadang2 terpandang cara dorang duk berebut bola sambil merembat kaki pihak opened..geram jugak di buatnya..sampai minit terakhir aku tggu lg game tuh..hampeh betol.

  • Masa kat opis tadi memang bagai di serang askar jopun,ibarat garuda datang menyerang..mana xnya sunyi sepi ko..ok tentang si(V**I)tu abaikan ok..yang tinggal aku kak dora dan si hajar yang lain xtau lah ada ke dayabumi meeting la interbiu la,,,tender lah..EL ada gak yang bercuti xhingat nak balik opis pun ada sape lagi kalau bukan kak fiza aku tu kan..coii..siap ko nyah balik bali xbawak aku jajan dari seberang xnak pinjam comin ko lagi kak...ekekekek..erm..memang bosan la..aku sampai nak pandang pc sampai naik muntah ko..yang ada kek dlm tu yang sanggup lagi melayang weng weng aku ni si hajar dan kak dora lah..hahahah sapo lae kawan pompuan aku..yang ado nih pun makin pupus..nak harapkan department aku..aku sorang jela yg tinggal hawa yang satu yang lain sume belalai gajah..ekekekopppsss..lucass lak..
  • Lunch hour kami ke MASJID JAMEK..wahghhh!!!sempat lagi tuh..bukan apa..agenda sebenar nak temankan kak dora jumpa kawan die amik stock2 tudung la kan buat biz..almaklumlah skng fesyen tudung nih ada macam2..aku pun naik rambang mata..yang aku nih berkawan ngan gadis2 manis bertudung xdalak lekat aura nak bertudung tu..huhu tnggu la dulu..siap makan kopok lekor di iringi buah2 campur asam..diteguk sambil ngn orange ais..waghhghh!!!nikmat kata hajar..aku..masih blur sebab..merayau xda tuju nak beberlanja bubu xdalak bagi duit blnja lagi tuk minggu ni..so maknanya ko melopong la nyah oiii..tapi kan apa yang penting tadi masa duk pusing2 tu aku dah berkenang kat satu slendang tu sweet gilos la..putih da lub lub pink suwiittt..nt gaji nak beli la..murah je RM10..hehehehskng xle jimat..hahahahahahahpesan hajar la..hahahah

  • Tup tup sampai sudah balik time..erm..balik petang tadi hajar sebok ajak aku balik awal konon2nya kan..apo kekdah balik awal tu tup jammed gak..coiii..tertiba..jeng jeng jeng..bunyi lak satu deringan biasa aku hanya tag untuk bubu jo..rupa2nya "syg u dah balik belom?tanya die..aku jawab otw balik la nih..amboi xsabar tggu aku balik ke??gedix mak kan..tapi lain lak yg mula di ajukan soklan sambil memohon pertolongan..."SYG U BOLEH X NAIK TREN G SETIAWANGSA,AMIKKAN ROTEX MOTO I??"glurpp!!upanya itu tujuannya..nak xnak kena la kan xkan nak suh die dtg amik collect sendirik kot..so aku OK!!tapi sikbaik si hajar ada jenuh aku merayu sakan ngan hajar supaya temankan aku ke sana..bukan apa aku nih muka mmg ganas la..tapi manjo..penakut kuasa 4 la bab kata bubu..huhu..g memana ada peneman so bila kena duk sorang buat sorang so tak brapa berani..kang kena colik kang..ekekekke
  • Dah settle sudah aku pun berangkat pulang la..hajar ke haluan putra aku lak ke sri petaling la...dalam tren tu ko tau lah bau die ya amat sumpah aku mmg xle blah la mamat yg duk sebelah aku tu..bau badan cilakak tul..kambing pun xseteruk die..xmandi hape!!!untuk mengelakkan dari aku nak pitam+muntah konon2 aku buat amal kebajikan bagilah satu makcik tu duduk..biar bagi makcik tu lak layan bau cinake mamat tu..coii sweyy..sminggu nih kalau bau melekat kat haku..

  • Kes bila mak bawak anak naik tren..mak ko..nakkal buas..liar ya amat anak kakak tu lansung xtakut org ko tau sebaliknya org2 dewasa ni yg takut ngn dorang..mak di larang tegur cubit pun xmakn saman..cian lak aku nengok..anak die kecik2 dlm 5 ke 6 tahun tapi tuhan je tau..boleh die main kejar2 dlm tren tu dahtu tolak2 tumbuk2 org..sek baik aku elak duk jauh2 sambil perati jela..aku tgk da satu brother tu..muka geram sambil gigit bibir..barangkali geram kot ngn budak2 tu..yela man taknya kalau aku leh sewel tgk budak2 tu berkejar2 bising2 org lain apa tah lagi..sik baik adik habib aku xcam dorg ekekek..tapi tulah..nama pun budak..xnakkal xbooduck la kan..last2 skali sampai kat stesen bandar tasik selatan baru la dieorg keluar dari tren...

  • Balik umah mandi siap dah wangi bersihkan pintom n nurblack bagi makan bubu bawak g pasar malam selasa kat GIANT KINRARA..apa lagi nasi kerabu satuuu!!!wahghhh!!aku makin pandai makan malam skng nak2 nasi..kalau xnak makn pun tetap kena pakse makan bubu suh aku mkn..die jeleslah sebab badan die je yg naik tapi aku duk kerempeng tang tu gak..xkisah la u..ada mak kesah....


So kesimpulannya inilah sajok apo yang aku hado untuk tatapan arini..pagi tadi..ptg tadi dan malam nih..so aku dah mula ngantuk nak tido xle blah mato asek kebil kebil jo..tando2 bantal dan kucing lembut aku mula memanggil....chowchincow...

10 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm2 la ko nieh...
hehehe...
;)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

tulah cita aku untuk hari selasa da

baby berry said...

kih3..sila gamkan mata anda..nescaye tertutup lah iya...hihi

**Bila Comel Jadi Comot** said...

bany -hahah kalau boleh mmg nak pun

Edy Ramanov said...

jangan tensen2. huhu
Aiz Batu Campur - Tips Nak Tahu Anda Seorang Paranormal

Ct_hAjAr said...

hhahahha..tu rupenyer kisah ko,kak. orang2 dalam tren buat hal ye..biasak la tu..manusia..macam2 ragam.. tu jew ke kisah nyer kak comel..mek nak wat entry pasal ari selasa kita gak la..tunggu..mak ngah pk ayat..hahaha

**Bila Comel Jadi Comot** said...

edy-xdalah steady jer

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ct- hajar yer2 mak tgh tunggu ni nyah mmg xsabar la..hahahah ko apa tau tinggalkan ku kesepian sob sob...

congrate sambung contract

HonEyBuNNy said...

salam ziarah..dah2...tido2...nite...;-)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

honey hehhehe...gigih u dtg suh i g tido...

jom jom jom...

Cuba Klik tengok apa jadi!